Închide meniul

Preliminarii CM 2022 | Armenia – România 3-2. DEZASTRU la Erevan! Tricolorii au suferit un eşec ISTORIC. "Dubla" lui Cicâldău nu a mai contat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 17:40

Preliminarii CM 2022 | Armenia – România 3-2. DEZASTRU la Erevan! Tricolorii au suferit un eşec ISTORIC. "Dubla" lui Cicâldău nu a mai contat

profimediaimages

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale a României

Gazdele au deschis scorul prin Spertsyan, al cărui execuţie nu a putut fi scoasă de Niţă. Avantajul armenilor a ţinut numai 8 minute. Cicâldău a restabilit egalitatea cu primul său gol în tricoul naţionalei. Mijlocaşul a reuşit chiar "dubla", în minutul 72, din pasa coechipierului de la Craiova, Bancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul de meci a adus dezastrul. George Puşcaş a văzut cartonaş roşu, în minutul 78, iar armenii au profitat. Haroyan a făcut 2-2 cu trei minute înainte de final. A urmat o nouă gafă în apărare, taxată de arbitru. "Centralul" a arătat penalty, iar Basreghyan a făcut 3-2. Românii nu au mai avut timp să revină şi au suferit un eşec istoric!

Armenia – România 3-2

Min. 90: Final de meci! Armenia a învins-o cu 3-2 pe România!

Min. 87: Armenia – România 3-2! Barseghyan a marcat de la punctul cu var!

Min. 88: Penalty Armenia! 

Reclamă

Min. 87: Armenia – România 2-2! Haroyan a profitat de o greşeală în apărarea noastră şi a restabilit egalitatea! Era în poziţie suspectă de ofsaid.

Min. 83: Florin Niţă, două intervenţii salvatoare! Portarul României a avut două parade de zile mari!

Min. 81: Chiar şi în inferioritate, românii au semnat o ocazie importantă. Keşeru a fost aproape să înscrie golul 3 al României!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 78: George Puşcaş a fost eliminat după ce a avut o intrare întârziată la un adversar! A văzut direct cartonaş roşu!

Min. 72: GOOOLLL România! Alexandru Cicâldău a marcat din nou şi a întors scorul. Coechipierul său de la Craiova, Nicuşor Bancu, a centrat perfect!

Min. 62: GOOOLLL România! Alexandru Cicâldău a reuşit să restabilească repede egalitatea. Este primul gol al mijlocaşului pentru naţionala tricoloră!

Min. 59: Ocazie uriaşă! Niţă este uriaş în faţa lui Adamyan. 

Min. 56: Armenia – România 1-0. Intrat după pauză, Eduard Spertsyan a marcat cu un şut din afara careului, deviat de Toşca!

Min. 50: Ocazie uriaşă pentru Armenia. Shagoyan reia slab dintr-o poziţie incredibilă. 

Min. 46: A început actul secund! Armenii au făcut trei schimbări la pauză.

Reclamă

Min. 45: Pauză! Armenia şi România sunt la egalitate la finalul primei reprize.

Min. 43: Şansă importantă de gol pentru tricolori! Dennis Man a scăpat în flancul drept, însă nu i-a pasat lui Puşcaş şi a pierdut mingea. Nicolae Dică s-a auzit certându-l pe jucătorul Parmei!

Min. 41: Stanciu rămâne cel mai periculos fotbalist al lui Rădoi. A trimis în forţă, la colţul scurt, dar Yurchenko a respins.

Min. 23: Ocazie România! Cicâldău l-a servit ideal pe Maxim. Şutul jucătorului de la Gaziantep s-a dus peste transversală.

Min. 15: Niţă a scos şi execuţia lui Barseghyan! Am scăpat şi de această dată.

Min. 14: Ratare uriaşă a Armeniei. Karapetyan a scăpat pe contraatac şi l-a pus la grea încercare pe Niţă. Portarul nostru a respins cu vârful degetelor peste transversală!

Min. 11: Tricolorii se întrec în ratări. Man i-a oferit o pasă de senzaţie lui Puşcaş, dar atacantul nu a reuşit să îl păcălească pe portarul Armeniei.

Min. 10: O nouă şansă pentru Stanciu. Mijlocaşul tricolorilor şi-a încercat norocul şi din lovitură liberă. Yurchenko a scos din vinclu!

Min. 6: Ocazie pentru România! Nicolae Stanciu a şutat de la aproximativ 25 de metri, fără a-i pune mari probleme goalkeeperului advers.

Min. 3: Primele emoţii pentru tricolori. Barseghyan a executat o lovitură liberă, dar mingea a trecut paralel cu poarta apărată de Niţă. 

Min. 1: A început meciul de la Erevan!

Armenia: Yurchenko – Hambartsumyan, Calisir, Haroyan, Hovhannisyan – Barseghyan, Grigoryan, Muradyan, Bayramyan – Karapetyan, Briasco

România: Niţă – Mogoş, Chiricheş, Toşca, Bancu – Stanciu, Marin – Man, Cicâldău, Maxim – Puşcaş

Rezerve România: Lazar, Radu, Popescu, Nedelcearu, Keşeru, hagi, Burcă, Bicfalvi, Tănase, Mihăilă, Camora, Creţu

Update: Imagini din vestiarul naţionalei, cu tricourile pe care le vor îmbrăca elevii lui Mirel Rădoi. 

România s-a distrat la precedenta deplasare în Armenia. S-a întâmplat în octombrie 2016, când meciul a început cu o eliminare în minutul 3, în urma căreia tricolorii au deschis scorul din penalty.

Armenia – România | Mihai Stoichiţă: "Nu mă aștept să văd iar o victorie cu 5-0"

"Nu mă aștept să văd iar o victorie cu 5-0. Atunci am avut și șansă, în urmă cu 3 ani, când era Daum. Concentrarea și seriozitatea sunt esențiale acum. 

Știm mai mult fotbal decât ei, le lipsește și jucătorul numărul 1. Sunt însă niște jucători foarte duri. Hai să vă spun cinstit, terenul nu este cel mai bun. Așa pare de departe. Când sunt pase la firul ierbii, mingea sărea urât”, a mai spus Mihai Stoichiţă la Digi Sport.

Preliminarii CM 2022 | Peste 4.000 de fani la Armenia – România

Armenii au vândut 4.300 de bilete pentru meciul cu România. Aproape o treime din stadion va fi plin. Gazdele au început preliminariile cu două victorii şi nu au primit gol: Liechtenstein – Armenia 0-1 şi Armenia – Islanda 2-0.

"Sigur Mirel va face schimbări. Se adaptează la echipa cu care joacă și la modul în care distribuie efortul. Nu avem nicio accidentare, nimic. Totul a fost bine la antrenamentul oficial. 

E un interes enorm pentru meciul ăsta în Armenia. Toata lumea vrea la stadion, au fost stimulați de cele două victorii", a spus Mihai Stoichiţă, la Digi Sport. 

Tricolorii au testat aseară gazonul de la Erevan.

LIVE TEXT Armenia – România

Mirel Rădoi se va duela cu un antrenor de top. Armenii sunt pregătiţi de Joaquin Caparros. Tehnicianul în vârstă de 65 de ani a stat pe banca unor echipe precum Villarreal, Sevilla şi Athletic Bilbao. Acesta nu va putea conta însă pe principala vedetă, Henrikh Mkhitaryan. Starul lui AS Roma este accidentat.

România, pe locul 4 înaintea meciul cu Armenia

România ocupă doar locul 4 în grupa J din preliminariile CM 2022. Tricolorii lui Rădoi au obţinut 3 puncte, în meciul cu Macedonia de Nord (3-2), după care au cedat contra Germaniei (0-1). Ambele partide au avut loc pe Arena Naţională.

Recomandări
  • Armenia - România 3-2
  • Tricolorii rămân cu o singură victorie în grupă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și