Închide meniul

Preliminarii CM 2022 | Show total în Europa! Germania a dat de pământ cu Islanda. Armenia, doar egal cu Liechtenstein. Italia – Lituania 5-0, Polonia – Anglia 1-1. Toate rezultatele sunt aici!

Reclamă

Publicat: 8 septembrie 2021, 18:25 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 23:54

Preliminarii CM 2022 | Show total în Europa! Germania a dat de pământ cu Islanda. Armenia, doar egal cu Liechtenstein. Italia – Lituania 5-0, Polonia – Anglia 1-1. Toate rezultatele sunt aici!

Meciuri încinse în preliminariile CM 2022. Robert Lewandoski are viaţă grea cu Anglia

Profimediaimages

Meciurile de azi, din preliminariile Campionatului Mondial 2022

Armenia – Liechtenstein 1-1
Albania – San Marino 5-0
Belarus – Belgia 0-1
Grecia – Suedia 2-1
Irlanda de Nord – Elveţia 0-0
Islanda – Germania 0-4
Italia – Lituania 5-0
Kosovo – Spania 0-2
Macedonia de Nord – România 0-0
Polonia – Anglia 1-1
Ţara Galilor – Estonia 0-0
Ungaria – Andorra 2-1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Italia – Lituania 5-0. Moise Kean a reuşit „dubla”. După pauză a înscris şi Di Lorenzo!

Update: Islanda – Germania 0-3! Sane a mărit proporţiile scorului în minutul 56. Goretzka a pasat decisiv şi a avut şi un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Update: Italia – Lituania 3-0. Campioana europeană îşi „distruge” adversara şi este abia prima repriză. Moise Kean (11) şi Giacomo Raspadori (24) au înscris. Gazdele au beneficiat şi de autogolul lui Utkus (14).

Update: Islanda – Germania 0-2! Antonio Rudiger a înscris, în minutul 24, după o fază fixă!

Reclamă

Update: Islanda – Germania 0-1. Gnabry a înscris în minutul 6, din pasa perfectă a lui Sane. La acest scor, nemţii au 15 puncte şi sunt lideri detaşaţi în grupa României.

Update: FINAL DE MECI! Armenia a făcut un pas greşit în partida cu Liechtenstein.

Update: Min 80: GOOOL Liechtenstein! Noah Frick a marcat din faţa porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Min. 45+1: GOOOL Armenia!Henrikh Mkhitaryan a marcat din penalty.

Update: A început Armenia – Liechtenstein, primul meci al zilei din grupa României.

Spectacolul este asigurat şi în grupa I, acolo unde Anglia şi Polonia sunt adversare în derby-ul primelor două clasate. Robert Lewandowski îşi poate ajuta naţionala să se apropie la două puncte de finalista Campionatului European.

Deţinătoarea titlului european, Italia, vine după două remize. A terminat la egalitate atât cu Bulgaria (1-1), cât şi cu Elveţia (0-0). Chiar şi aşa, reprezentativa condusă de Roberto Mancini este lider în grupa C şi are un meci facil în această seară. Primeşte vizita Lituaniei, naţională care nu a adunat nici măcar un punct până acum.

Cu o zi în urmă a fost o ploaie de goluri. Olanda a „demolat-o” pe Turcia, iar Antoine Griezmann a scris istorie în tricoul selecţionatei Franţei.

Macedonia de Nord – România| Discursul lui Mirel Rădoi

România a început asaltul pentru locul secund din grupă şi are un duel de la distanţă cu Armenia. Mirel Rădoi a vorbit, la conferinţa de presă, despre problemele mari pe care le are înainte de meciul de la Skopje. Nu se poate baze pe Ianis Hagi, care a fost depistat cu Covid-19.

Am început această acţiune cu 26 de jucători şi în seara asta suntem 17 la antrenament. Jucătorii pe care îi chemăm nu sunt doar pentru a completa lotul, ci sunt jucători pe care noi ne bazăm. Antrenamentele tactice le facem cu toţi pe aceleaşi poziţii sau îi schimbăm pe poziţii pe care credem noi că pot să activeze. Sunt sigur că cine va intra în locul lui Ianis, dacă Ianis era titular, ştie ce are de făcut. Aş vrea ca acest moment să ne facă să înţelegem că trebuie să fim mai puternici acum, pentru că mâine ne aşteaptă o partidă în care pe noi, după calcule, un egal ne ţine în viaţă, pe Macedonia de Nord, nu.

Reclamă

Şi în situaţia asta ei nu mai au nimic de pierdut şi sunt sigur că mâine seară ne putem aştepta la un sistem al lor 1-4-3-3, cu un presing foarte sus, ultraofensiv, dar în acelaşi moment trebuie să vedem şi starea gazonului pentru că poate în anumite momente îi va dezavantaja atât calitatea terenului, cât şi spaţiile rămase în apărare. Noi avem în minte posibilii titulari cu două semne de întrebare. De când am venit la echipa naţională noi tot ne-am confruntat cu astfel de situaţii şi din punctul ăsta de vedere avem pregătite planurile B şi C. Să sperăm că nu va fi nevoie să aplicăm şi planul C, pentru că atunci nu vom avea multe soluţii pe banca de rezerve„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și