Închide meniul

Elveţia – România | Fernandes a scăpat de cartonaşul roşu, după o intrare dură la Screciu

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2023, 22:28

Reclamă
Elveţia – România | Fernandes a scăpat de cartonaşul roşu, după o intrare dură la Screciu

Elveţia - România | Fernandes a scăpat de cartonaşul roşu

Intrarea lui Edmilson Fernandes la Screciu / Captură Prima TV

Elveţia – România | Fernandes a scăpat de cartonaşul roşu, după o intrare dură la Screciu. În minutul 24, mijlocaşul elveţian a fost neglijent şi l-a faultat dur pe jucătorul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul italian Daniele Orsato a fluierat şi i-a arătat cartonaşul galben jucătorului de la Mainz, spre nemulţumirea lui Edi Iordănescu.

Elveţia – România | Fernandes a scăpat de cartonaşul roşu, după o intrare dură la Screciu

Elveţia a început foarte tare meciul cu România, din preliminariile EURO 2024. După un început în care posesia „tricolorilor” a fost aproape inexistentă, cursul partidei se putea schimba.

În minutul 24, Edmilson Fernandes a avut o intrare dură la Vladimir Screciu, cu talpa sus. Arbitrul Danele Orsato a fluierat imediat, dar italianul a scos doar cartonaşul galben, spre nemulţumirea selecţionerului Edi Iordănescu. Din fericire pentru „tricolori”, Vladimir Screciu a putut continua partida care este LIVE TEXT AICI.

Elveția – România | Mihai Stoica, dezamăgit că Darius Olaru nu e titular în Elveţia – România: „Mai bine stătea acasă”

Edi Iordănescu a decis să nu îl titularizeze pe Darius Olaru în meciul cu Elveţia, asta după ce jucătorul lui FCSB a fost rezervă neutilizată şi în Kosovo.

Reclamă

Mihai Stoica ar fi preferat ca Olaru să meargă în vacanţă, în loc să meargă la echipa naţională, în condiţiile în care selecţionerul nu se bazează pe el.

„Mie mi-ar fi convenit mai degrabă să stea în vacanță Olaru decât să stea pe-acolo rezervă neutilizată. Nu e un reproș, nu comentez alegerea selecționerului!

E drept că a avut un meci bun de tot cu Finlanda, el și cu Cicâldău au fost cei mai buni, iar în alte meciuri am simțit că joacă așa cu o teamă. Dar nu vreau să discut despre asta. Dacă se simt ei lejeri să vorbească despre asta, vor vorbi”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a comentat şi introducerea lui Screciu în primul 11, fiind de părere că Băluţă şi Marius Marin au fost menajaţi după meciul dificil din Kosovo. De asemenea, oficialul celor de la FCSB speră să vadă un fundaş central pe partea stângă, aşa cum s-a întâmplat în naţionala Germaniei în 2014. Benedikt Howedes a fost folosit pe partea stângă, după accidentarea lui Marcel Schmelzer, iar nemţii au cucerit Cupa Mondială.

„(n.r.-prezenţa lui Screciu în primul 11) E discutabil. Băluţa şi Marius Marin nu joacă pentru că au avut meci foarte greu în Kosovo. Când joci cu cinci fundaşi, nu ştiu dacă ai neapărat nevoie şi de un distrugător la mijlocul terenului, că totuşi, ca să faci faţă Elveţiei, trebuie să ţii puţin de minge. După formula de start, nu cred că vom ţine de minge. Vom juca foarte jos. Vom profita că îi vom chema peste noi.

Mi-ar plăcea foarte mult dacă am juca cu un fundaş central în partea stângă. Cum a câştigat Germania titlul în 2014, cu Howedes în stânga, dupa ce s-a accidentat fundaşul stânga (n.r. Marcel Schmelzer). Nu au adus fundaş stânga şi au câştigat titlul mondial”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și