Închide meniul

Început de coşmar de meci pentru România! Israel a marcat după doar 99 de secunde

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2023, 22:04

Început de coşmar de meci pentru România! Israel a marcat după doar 99 de secunde

Israel - România LIVE TEXT

Israelienii au deschis scorul în minutul 2 / Captură Prima TV

Început de coşmar de meci pentru România, în partida decisivă pentru calificarea la EURO 2024! Israel a marcat după doar 99 de secunde prin golgheterul Eran Zahavi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Start dezastruos pentru naţionala lui Edi Iordănescu. Horaţiu Moldovan a fost învins în secunda 99 a partidei din Ungaria.

Început de coşmar de meci pentru România

După un corner executat de pe partea stângă, Mingea a fost deviată la colţul lung, de unde Zahavi a împins mingea în poarta lui Horaţiu Moldovan. Era secunda 99 a partidei. Din fericire, România a reuşit să egaleze prin George Puşcaş, în minutul 10.

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel! George Puşcaş, ales în locul lui Denis Alibec

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel! Selecţionerul a ales să nu se bazeze din primul minut al meciului de la Felcsut pe vreun jucător al liderului din Liga 1. De asemenea, selecţionerul l-a ales pe George Puşcaş în atacul naţionalei în detrimentul lui Denis Alibec.

Edi Iordănescu a anunţat echipa de start a României pentru meciul decisiv cu Israel. Selecţionerul nu se va baza din primul minut pe niciun jucător de la FCSB, formaţia de pe primul loc din Liga 1 în acest moment.

În ceea ce priveşte atacul României, Edi Iordănescu a avut o alegere surprinzătoare. Aşa cum a anunţat AS.ro, selecţionerul României va miza pe George Puşcaş.

Reclamă

George Puşcaş nu a avut un an grozav, marcând doar două goluri în acest an, ambele marcate în prima parte a lui 2023, pe vremea când Genoa evolua în Serie B. În noua stagiune, Puşcaş nu a marcat.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și