Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Adrian Iencsi ştie care sunt atuurile naţionalei la acest meci: „Gazonul umed ne va avantaja”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2023, 19:43

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Adrian Iencsi ştie care sunt atuurile naţionalei la acest meci: Gazonul umed ne va avantaja”

Adrian Iencsi ştie care sunt atuurile naţionalei cu Kosovo

Adrian Iencsi, pe vremea în care antrena Rapidul / Hepta

Kosovo – România LIVE VIDEO | Adrian Iencsi ştie care sunt atuurile naţionalei la acest meci. Fostul jucător al Rapidului e convins că gazonul umed va avantaja naţionala României. Kosovo – România e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY astăzi, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iencsi consideră că un avantaj pentru diseară îl reprezintă şi faptul că România are maximum de puncte după primele două meciuri disputate în preliminariile pentru EURO 2024.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Adrian Iencsi ştie care sunt atuurile naţionalei la acest meci

Noi avem un punct forte, avem entuziasm, pentru că am obținut două victorii foarte importante și întotdeauna când ai încredere, ai entuziasm, atunci îți poți continua drumul cu un rezultat foarte bun. Nu ne luăm după alte rezultate, pentru că niciun meci nu se aseamănă cu altul.

E clar că și Kosovo va avea o cu totul altă atitudine împotriva noastră, vor juca mult mai determinați, își vor dori neapărat victoria, pentru că au și ei nevoie de victorie. În același timp, poate să fie nu tocmai bine pentru noi, pentru că ei vor face tot posibilul să câștige această partidă, dar eu cred că ne vom impune în această seară.

Nu știu de ce am această impresie și încredere în băieți, în jucători, că vom face un joc foarte bun. Eu sunt sigur că și gazonul va fi excelent chiar dacă a plouat. Pe noi întotdeauna ne-a avantajat un gazon mai umed, pentru că avem calitatea pasei, putem pasa, putem avea o posesie superioară și, bineînțeles, totodată, să ajungem în fața porții cu mai mare ușurință”, a declarat Adrian Iencsi pentru prosport.ro.

Reclamă

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum a fost primit Răzvan Burleanu de către omologul din Kosovo. FOTO

Kosovo – România LIVE VIDEO | Răzvan Burleanu a fost tratat ca un oaspete de gală la Kosovo. Iată cum a fost primit Răzvan Burleanu de către omologul din Kosovo.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Kosovo, Agim Ademi, i-a oferit cadou lui Burleanu o carte despre războiul de eliberare din Kosovo.

La întâlnirea lui Răzvan Burleanu cu Agim Ademi a participat şi Jean Paul Mievis, delegat al UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

Agim Ademi, în vârstă de 61 de ani, este un fost fotbalist din Kosovo. El este preşedintele Federaţiei de Fotbal din Kosovo din 2018. De partea cealaltă, Răzvan Burleanu (38 de ani) conduce Federaţia Română de Fotbal din martie 2014.

Răzvan Burleanu se află la cel de al 3-lea mandat ca preşedinte al FRF. La ultimele alegeri Răzvan Burleanu nu a avut niciun contracandidat. Anterior, a obţinut şefia FRF contra lui Vasile Avram (primul mandat) şi ulterior, la al doilea mandat, contra lui Ionuţ Lupescu.

Premieră pentru România. Tricolorii pot stabili un record în preliminariile pentru EURO 2024

Premieră pentru România. Elevii lui Edi Iordănescu pot stabili un record în preliminariile pentru EURO. În cazul în care „tricolorii” se vor impune în fața selecționatei din Kosovo, va fi pentru prima dată când România ar înregistra 3 victorii, în primele 3 etape ale preliminariilor pentru EURO.

„Tricolorii” speră să continuie seria de victorii pe care le-a înregistrat, până acum, în preliminariile pentru Campionatului European din 2024.

Potrivit frf.ro, în cazul unei victorii în Kosovo, tricolorii ar stabili un record în preliminariile Campionatului European. Ar fi pentru prima dată când selecționata noastră ar începe o campanie de calificare la EURO cu 3 victorii în 3 meciuri.

Acest lucru s-a mai întâmplat în trecut doar în cazul calificărilor pentru Cupa Mondială. În cadrul acelor campanii, o dată s-a obținut calificarea, o dată s-a mers la baraj, iar cu altă ocazie selecționata României a terminat pe locul 3 în grupă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și