Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum a fost primit Răzvan Burleanu de către omologul din Kosovo. FOTO

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2023, 19:08

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum a fost primit Răzvan Burleanu de către omologul din Kosovo. FOTO

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024

Răzvan Burleanu, în tribune la Campionatul Mondial 2022 / Hepta

Kosovo – România LIVE VIDEO | Răzvan Burleanu a fost tratat ca un oaspete de gală la Kosovo. Iată cum a fost primit Răzvan Burleanu de către omologul din Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Kosovo, Agim Ademi, i-a oferit cadou lui Burleanu o carte despre războiul de eliberare din Kosovo.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum a fost primit Răzvan Burleanu de către omologul din Kosovo

La întâlnirea lui Răzvan Burleanu cu Agim Ademi a participat şi Jean Paul Mievis, delegat al UEFA.

Răzvan Burleanu a ţinut să îl felicite pe omologul său, Agim Ademi, pentru munca depusă și dăruirea sa în ceea ce privește realizarea mai multor proiecte, informează digisport.ro.

Agim Ademi, în vârstă de 61 de ani, este un fost fotbalist din Kosovo. El este preşedintele Federaţiei de Fotbal din Kosovo din 2018. De partea cealaltă, Răzvan Burleanu (38 de ani) conduce Federaţia Română de Fotbal din martie 2014.

Reclamă

Răzvan Burleanu se află la cel de al 3-lea mandat ca preşedinte al FRF. La ultimele alegeri Răzvan Burleanu nu a avut niciun contracandidat. Anterior, a obţinut şefia FRF contra lui Vasile Avram (primul mandat) şi ulterior, la al doilea mandat, contra lui Ionuţ Lupescu.

Răzvan Burleanu şi Agim Ademi / ffk-kosova.com
Răzvan Burleanu şi Agim Ademi / ffk-kosova.com

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ion Crăciunescu, mesaj clar pentru „tricolori”: „Trebuie să luăm cele trei puncte!”

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ion Crăciunescu a transmis un mesaj clar pentru „tricolori”, înaintea celei de-a treia partide din grupa de calificare la EURO 2024. Fostul arbitru este de părere că echipa naţională trebuie să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea din Kosovo, pentru a continua parcursul bun început în luna martie.

Duelul dintre Kosovo şi România va fi în exclusivitate pe Antena 1, cât şi în AntenaPLAY, în această seară, de la ora 21:45. Meciul va fi de asemenea în format live video, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Crăciunescu a declarat că în cazul în care România va suferi o înfrângere în Kosovo, lucrurile se vor complica în grupă. Acesta susţine că Elveţia, Kosovo, şi chiar Israel, sunt adversare care pot complica drumul naţionalei către EURO 2024.

„Acum avem o șansă și nu trebuie să o ratăm”

Noi în seara asta trebuie să luăm neapărat punct sau puncte, pentru că dacă nu luăm punct sau puncte, eu am spus mereu că e delicat într-o grupă cu Elveția.

E delicat să-i nesocotești pe kosovari și elvețieni, dar și pe israelieni. Israel este o țară care în domeniul sportiv a făcut multe surprize. Chiar arată bine.

Acum avem o șansă și nu trebuie să o ratăm. Dacă ratăm șansa asta, ne putem impiedica definitiv.

Eu când îi aud că ne văităm că e ploaie, că e cutare… Asta deja aproape că nu mai suport. Ploaia pe cine încurcă?

Între noi și ei e o diferență. Ei au jucători care joacă în Europa. Probabil ei sunt mai tehnici, nu îi încurcă pe ei?

Vor fi niște lupte mai corp la corp. Dezavantajează (n.r. vremea) pe echipa care încearcă să construiască”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru sursa citată.

Reclamă

Premieră pentru România. Tricolorii pot stabili un record în preliminariile pentru EURO 2024

Premieră pentru România. Elevii lui Edi Iordănescu pot stabili un record în preliminariile pentru EURO. În cazul în care „tricolorii” se vor impune în fața selecționatei din Kosovo, va fi pentru prima dată când România ar înregistra 3 victorii, în primele 3 etape ale preliminariilor pentru EURO.

„Tricolorii” speră să continuie seria de victorii pe care le-a înregistrat, până acum, în preliminariile pentru Campionatului European din 2024.

Potrivit frf.ro, în cazul unei victorii în Kosovo, tricolorii ar stabili un record în preliminariile Campionatului European. Ar fi pentru prima dată când selecționata noastră ar începe o campanie de calificare la EURO cu 3 victorii în 3 meciuri.

Acest lucru s-a mai întâmplat în trecut doar în cazul calificărilor pentru Cupa Mondială. În cadrul acelor campanii, o dată s-a obținut calificarea, o dată s-a mers la baraj, iar cu altă ocazie selecționata României a terminat pe locul 3 în grupă.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și