Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum şi-a reintrat în formă Tudor Băluţă: „Vorbeam cu Mircea Lucescu, era greu de lucrat cu el!”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2023, 20:56

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum şi-a reintrat în formă Tudor Băluţă: Vorbeam cu Mircea Lucescu, era greu de lucrat cu el!”

Cum şi-a reintrat în formă Tudor Băluţă

Tudor Băluță, într-un meci pentru echipa națională/ Hepta

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum şi-a reintrat în formă Tudor Băluţă. Jucătorul Farului e titular în Kosovo – România, meci transmis LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă a avut probleme medicale în trecut. Transferat în 2019 de către Brighton, Tudor Băluţă nu a prins niciun meci pentru formaţia engleză. A fost împrumutat mai întâi la Den Haag şi ulterior la Dinamo Kiev, sub comanda lui Mircea Lucescu.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum şi-a reintrat în formă Tudor Băluţă

Plecarea lui a fost grăbită puțin. Brighton atunci a vrut să reconstruiască și a reușit. A avut o prestație anul ăsta, cel puțin în Premier League… A prins cupele europene. Avea șansa să se integreze într-o echipă care atunci se forma. Nu a reușit. A avut și ceva probleme medicale destul de grave. A fost și la Dinamo Kiev, chiar vorbeam când era acolo cu Mircea Lucescu și spunea că are probleme medicale destul de grave. Nu putea fizic, din cinci zile două se antrena, trei nu. Era destul de greu de lucrat cu el.

A venit la Farul, într-un campionat care i-a permis să se reașeze puțin, lucrurile au mers favorabil pentru el, evoluția lui este bună. Acest post la echipa națională este acoperit destul de bine. Îl avem pe el (n.r. Tudor Băluță), îi avem pe Șut, Nedelcu, acolo sunt soluții multe pentru Edi Iordănescu și au și calitate fără nicio discuție”, a declarat Dinu Gheorghe pentru prosport.ro.

Tudor Băluţă va fi titular în linia mediană în Kosovo – România. Alături de Băluţă vor mai juca la mijloc, contra lui Kosovo, Marius Marin şi Nicolae Stanciu.

Reclamă

Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan debutează într-un meci oficial pentru „tricolori”! Surprizele lui Edi Iordănescu

Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan debutează într-un meci oficial pentru „tricolori”. Portarul celor de la Rapid a fost titularizat de selecţionerul Edi Iordănescu, pentru duelul cu Kosovo.

Horaţiu Moldovan a fost alesul lui Edi Iordănescu, în detrimentul portarului de la FCSB, Ştefan Târnovanu. Horaţiu Moldovan a debutat în poarta României în partida amicală cu Slovenia, desfăşurată în toamna trecută. Respectiva partidă a fost pierdută de „tricolori” cu scorul de 1-2.

De asemenea, în apărare, Edi Iordănescu a mizat pe trei jucători de la CFR Cluj. Andrei Burcă şi Mario Camora erau de aşteptat să fie titulari, însă surpriza poate fi reprezentată de titularizarea lui Cristi Manea, în detrimentul lui Andrei Raţiu.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, revenit la echipa naţională după mai bine de un an de pauză, va începe duelul de la Priştina ca fiind rezervă.

Premieră pentru România. „Tricolorii” pot stabili un record în preliminariile pentru EURO 2024

Premieră pentru România. Elevii lui Edi Iordănescu pot stabili un record în preliminariile pentru EURO. În cazul în care „tricolorii” se vor impune în fața selecționatei din Kosovo, va fi pentru prima dată când România ar înregistra 3 victorii, în primele 3 etape ale preliminariilor pentru EURO.

„Tricolorii” speră să continuie seria de victorii pe care le-a înregistrat, până acum, în preliminariile pentru Campionatului European din 2024.

Potrivit frf.ro, în cazul unei victorii în Kosovo, tricolorii ar stabili un record în preliminariile Campionatului European. Ar fi pentru prima dată când selecționata noastră ar începe o campanie de calificare la EURO cu 3 victorii în 3 meciuri.

Acest lucru s-a mai întâmplat în trecut doar în cazul calificărilor pentru Cupa Mondială. În cadrul acelor campanii, o dată s-a obținut calificarea, o dată s-a mers la baraj, iar cu altă ocazie selecționata României a terminat pe locul 3 în grupă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și