Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu simte ameninţarea kosovarilor: „Asta ne pune în gardă!”

Alex Masgras Publicat: 15 iunie 2023, 18:57

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu simte ameninţarea kosovarilor: „Asta ne pune în gardă!

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florinel Coman a plecat direct la vestiare după ce a fost schimbat în România - Israel 1-1.

Edi Iordănescu, selecţionerul României / ProfiMedia

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei care va fi vineri seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România joacă în iunie două meciuri extrem de importante din preliminariile EURO 2024. După două victorii, cu Andorra şi Belarus, „tricolorii” vor juca în Kosovo şi Elveţia.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu simte ameninţarea kosovarilor: „Asta ne pune în gardă!”

Primul meci va avea loc vineri seară, în Kosovo, pe stadionul Fadil Vokrri. Cu o seară înaintea meciului, Edi Iordănescu, selecţionerul României, a susţinut conferinţa de presă.

Iordănescu a apreciat calitatea jucătorilor din Kosovo care joacă în campionate de top din Europa şi este de părere că adversara de vineri seară a României are argumente ca să spere la calificarea la Campionatul European din 2024.

De asemenea, Edi Iordănescu consideră că Elveţia este favorita principală a grupei, în timp ce pentru locul al doilea se vor bate patru echipe:

Reclamă

„Bineînţeles că am studiat adversarul, aşa cum şi ei ne-au studiat pe noi. Am identificat mulţi jucători de top, care joacă meci de meci în campionatele de top ale Europei. Kosova a arătat, în ultima perioadă, multe lucruri interesante. Consider că echipa are un lot interesant şi un antrenor cu experienţă. Concluzia mea este că ei au multe argumente ca să spere la o calificare la următorul Campionat European.

Sunt 4 echipe care se bat pe 2 locuri. Elveţia are prima şansă, cel puţin pe hârtie. A fost de nelipsit la ultimele ediţii. În rest, este o luptă în trei pentru celălalt loc.

Cu siguranţă nu o să vă spun (n.r. care este punctul forte al lui Kosovo). Este o echipă completă, are capacitatea de a controla jocul, are tehnică, este o echipă care poate spera la o prezenţă la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

Au jucători care joacă în campionate puternice, ştiu ce înseamnă presiunea. Nu poţi juca acolo dacă nu ai calitate. Sunt jucători care au câştigat titluri în campionatele în care activează, precum Italia şi Turcia. Trebuie să acceptăm că avem în faţă un adversar care are multă calitate individuală. Sunt jucători constanţi, care au arătat multe lucruri bune şi asta ne pune în gardă”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premegătoare partidei Kosovo – România.

După primele două meciuri, România are 6 puncte în Grupa I a preliminariilor Campionatului European din Germania. „Tricolorii” au debutat cu o victorie în Andorra, scor 2-0, după care au câştigat meciul de pe Arena Naţională cu Belarus, scor 2-1.

Elveţia este echipa de pe primul loc, la egalitate de puncte cu România, dar cu golaveraj mai bun. Elveţienii au golaveraj 8-0, după primele două partide, în timp ce România are 4-1.

Lotul României pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia

Portari

Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași

Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Reclamă

Mijlocași

Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți

George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Kosovo – România e pe Antena 1 și în AntenaPLAY

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, dar și în AntenaPLAY.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și