Închide meniul

Marius Lăcătuş a spus motivul pentru care Florinel Coman ar fi fost lăsat pe bancă la meciul cu Belarus

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 octombrie 2023, 22:00

Marius Lăcătuş a spus motivul pentru care Florinel Coman ar fi fost lăsat pe bancă la meciul cu Belarus

Marius Lăcătuş a spus motivul pentru care Florinel Coman ar fi fost lăsat pe bancă la meciul cu Belarus

Florinel Coman, în tricoul naţionalei / Hepta

Marius Lăcătuş a comentat lăsarea pe bancă a lui Florinel Coman la meciul cu Belarus. Edi Iordănescu a optat pentru un trio ofensiv format din Denis Drăguş, Denis Alibec şi Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiara” consideră că Edi Iordănescu nu l-a introdus titular pe Florinel Coman cu Belarus pentru că nu a avut evoluţii strălucite în tricoul naţionalei. Belarus – România e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Marius Lăcătuş a spus motivul pentru care Florinel Coman ar fi fost lăsat pe bancă la meciul cu Belarus

Eu am spus, n-am nimic cu el și nici cu FCSB, dar trebuie să acceptăm că evoluțiile lui Coman la echipa națională n-au fost cele mai strălucite.

Aportul lui în jocul echipei nu a fost mare, probabil de aceea a luat Edi această hotărâre și l-a introdus pe Drăguș, care e într-o formă foarte bună”, a declarat Marius Lăcătuş pentru digisport.ro.

Iată echipa de start a României la meciul cu Belarus

România: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. A. Burcă, 11. N. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu – 20. D. Man, 7. Alibec, 9. Drăguș

Reclamă

Rezerve: 1. Niță, 16. Târnovanu – 4. Racovițan, 6. M. Marin, 8. Cicâldău, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Munteanu, 23. Sorescu

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România: „Mă surprinde”

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România. Oficialul vicecampioanei a transmis un mesaj, imediat după afișarea echipelor de start.

Managerul general de la FCSB a menționat faptul că se aștepta ca Florinel Coman să fie titularizat de către selecționerul Edi Iordănescu, pentru partida din această seară, de pe stadionul lui Ujpest, din Budapesta. Totuși,„MM” a menționat și faptul că Denis Drăguș, jucătorul lui Gaziantep, este într-o formă senzațională și că alegerea îi aparține, până la urmă, selecționerului.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe mine mă miră prezenţa lui Drăguș puţin, pentru că eram convins că vor juca în faţă Coman, Alibec si Man, dar cine ştie… Antrenamentele îţi pot face echipa.

Mă surprinde că nu joacă titular Florinel Coman, pentru că forma îl recomandă, dar este alegerea selecţionerului şi nu avem ce comenta. Drăguş este în formă extraordinară”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Înaintea acestui duel, România se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania. Iată situația din grupa „tricolorilor”, înainte de partidele din această lună:

  1. Elveția – 14 puncte
  2. România – 12 puncte
  3. Israel – 11 puncte
  4. Belarus – 4 puncte
  5. Kosovo – 4 puncte
  6. Andorra – 2 puncte

Bogdan Racoviţan a dezvăluit ce le-a transmis selecţionerul Edi Iordănescu tricolorilor înainte de meciul cu Belarus

„Un meci foarte important. Obiectivul nostru este clar, să luăm cele 3 puncte. Referitor la faptul că se joacă în Ungaria, nu ştiu, poate că ne ajută că nu e un public. Ne-am fi dorit să jucăm cu publicul nostru, ne ajută foarte mult, ne dă putere, ne dă energie şi asta contează pentru noi.

(n.r.: terenul prost) Poate e un dezavantaj, dar nu cred că va conta foarte mult. Nu e un motiv, am pregătit meciul. Toată lumea e pregătită, vrem să dăm totul. Chiar nu contează, vrem să câştigăm, pe un teren prost sau nu, fără spectatori, ne-am pregătit bine şi aşteptăm să începem meciul.

(n.r.: mesajul lui Edi) Mesajul lui Edi a fost clar, să dăm totul. Ne trebuie victorie, este foarte important pentru noi. Să ne vedem de treaba noastră, avem drumul nostru, trebuie să fim la European şi pentru asta trebuie să câştigăm în această seară.

(n.r.: despre amânarea meciurilor Israelului) Nu am vorbit despre ei, ştim situaţia, nu e o situaţie bună, dar noi vrem să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Dacă vom câştiga, vedem după aceea ce se va întâmpla.

Reclamă

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest lot minunat. O atmosferă superbă şi mă bucur foart mult. Aştept şi eu rândul să fiu titular, sper că va veni”, a declarat Bogdan Racoviţan în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de startul meciului Belarus – România.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și