Închide meniul

Preliminarii Euro 2024 | Cum arată grupa României după meciurile de sâmbătă seară. Tricolorii sunt pe locul 2!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2023, 23:56

Reclamă
Preliminarii Euro 2024 | Cum arată grupa României după meciurile de sâmbătă seară. Tricolorii sunt pe locul 2!

Cum arată grupa României după meciurile de sâmbătă seară

România a încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Kosovo, 0-0. Iată cum arată grupa României după meciurile de sâmbătă seară. Kosovo – România a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are 7 puncte după 3 meciuri şi se află pe locul 2 în grupa de calificare I. Tricolorii au scăpat cu faţa curată după ce kosovarii au avut un gol anulat. În minutul 69 Zhegrova marcase după o lovitură de cap, dar arbitrul întâlnirii a anulat reuşita pentru offside după ce a revăzut faza prin sistemul VAR.

Cum arată grupa României după meciurile de sâmbătă seară

Elveţia a învins Andorra, scor 2-1, în timp ce Israel a învins cu 2-1 Belarus, după ce a fost condusă cu 1-0.

România ocupă poziţia secundă în grupa I, la două puncte în spatele liderului Elveţia, care are maximum de puncte după 3 meciuri.

Israel, echipă aflată în urna a 2-a la tragerea la sorţi, se află acum pe locul 3 în grupă. Israel a fost condusă cu 1-0, dar a întors soarta meciului prin două goluri marcate în minutele 85 şi 91. Israel are acum 4 puncte.

Reclamă

România urmează să joace contra liderului Elveţia luni, 19 iunie, de la ora 21:45. Tricolorii vor evolua în deplasare şi împotriva elveţienilor.

Aşa arată acum grupa de calificare a României
Aşa arată acum grupa de calificare a României

Horaţiu Moldovan, evoluţie excelentă la debut

Horaţiu Moldovan a debutat cu succes într-un meci oficial în poarta României. Moldovan a avut câteva parade foarte bune şi a păstrat intactă poarta naţionalei.

Portarul Rapidului a avut şi noroc, după ce reuşita lui Zhegrova, cu capul, în minutul 69, a fost anulată de centralul întâlnirii. Horaţiu Moldovan a avut o prestaţie extrem de solidă în partida de la Priştina. Portarul şi-a început seria paradelor pe finalul primei reprize, mai exact în minutul 45+3.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul respectiv, Celina a şutat puternic, din afara careului. Moldovan a fost pe poziţii, şi a respins şutul de sub bara transversală.

Şi Radu Drăguşin a avut o evoluţie foarte bună în apărare, intervenind decisiv în câteva rânduri.

Edi Iordănescu, înainte de meci: „Nu mai este timp pentru alibiuri”

Am venit cu multă încredere, cu entuziasm şi cu energie bună. Sunt conştient că vom avea un test dificil împotriva unui adversar care este contracandidat la calificare. Nu sunt de acord că un anumit rezultat ar putea scoate o echipă sau alte din lupta pentru calificare, pentru că suntem abia la începutul campaniei.

Suntem conştienţi că, în ciuda începutului nostru bun de campanie nu avem nici un fel de garanţie a unui nou rezultat pozitiv, pentru asta trebuie să arătăm foarte bine, chiar să suferim dacă e cazul. Vom avea în faţă un advesar nu doar valoros ci şi bine motivat. Un adversar care are multă calitate individuală, cu mulţi jucători în campionatele de top ale Europei.

E o echipă care acceptă şi lupta, care acceptă angajamentul. Terenul nu este un atu, dar tebuie să ne adaptăm la orice suprafaţa de joc şi să atragem puncte. Pot să spun că după ce vom bifa şi aceste două jocuri, din patru meciuri disputate până acum, numai puţin de trei sunt în deplasare, iar asta ar putea reprezenta un avantaj pentru noi.

Spun că toată puteea că am încredere în potenţialul echipei noastre! Trebuie să adunăm puncte şi este un moment în care nu mai este timp pentru alibiuri, ci pentru fapte”, a transmis selecţionerul României înainte de meciul cu Kosovo.

Kosovo – România s-a încheiat 0-0, într-o partidă disputată chiar de ziua selecţionerului Edi Iordănescu. Antrenorul român a împlinit astăzi 45 de ani.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și