Închide meniul

Prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii” dacă se califică la EURO 2024! Vor avea de împărţit o sumă impresionantă!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 noiembrie 2023, 19:05

Reclamă
Prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii dacă se califică la EURO 2024! Vor avea de împărţit o sumă impresionantă!

Prima uriaşă pe care o vor încasa "tricolorii" dacă se califică la EURO 2024

Jucătorii naţionalei, la finalul unui meci / Profimedia Images

Jucătorii naţionalei vor avea de împărţit o sumă impresionantă dacă vor obţine biletele pentru turneul final. Iată prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii” dacă se califică la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, jucătorii naţionalei vor încasa prime de 4 milioane de euro dacă se califică la turneul final. Această sumă va fi împărţită în funcţie de numărul de minute jucate de fiecare „tricolor”.

Prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii” dacă se califică la EURO 2024

Această sumă reprezintă 40% din bonusul pe care Federaţia Română de Fotbal îl va încasa de la UEFA dacă România va merge la EURO 2024. Jucătorii cu cele mai multe minute vor primi circa 150.000 de euro.

S-a aflat şi prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO 2024.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit ce sume colosale vor încasa membrii Federaţiei, în cazul în care „tricolorii” vor obţine biletele pentru turneul final de anul viitor.

Reclamă

Andrei Vochin a dezvăluit că UEFA îi va acorda României suma de 10 milioane de euro, dacă se va califica la EURO 2024. Din această sumă, 7-8% va merge către angajaţii FRF. Astfel, membrii Federaţiei vor împărţi o sumă între 700.000 şi 800.000 de euro.

Vochin a mai declarat că cele mai mari sume vor merge către jucători şi staff, iar angajaţii FRF vor fi „ultimii pe listă” şi vor încasa cel mai puţin, dacă România va merge la EURO 2024.

Andrei Vochin: „Ultimii, cu voia dumneavoastră, pe listă vor fi angajații Federației”

„(n.r. vor primi angajații FRF prime pentru calificarea la Euro?) Normal că subiectul… există precedent, da? La Campionatul European din Franța, prin Comitetul Executiv, s-a…

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. e deja stabilit cuantumul?) La jucători, antrenori, da, dar la staff-ul Federației nu. (n.r. era 50% din cea mai mare primă de jucător?) Nu… mulțumesc! (n.r. președintele a luat atât?) Nu mai știu.

Știu că atunci toată premierea oamenilor din Federație, care sunt 150, a fost 7% din cât s-a primit de la UEFA, adică 8 milioane de euro.

Deci a fost 7% suma oferită tuturor angajaților FRF. Acum cred că se primesc în jur de 10 (n.r. milioane de euro pentru calificare), probabil că același algoritm va fi. La jucători s-a păstrat același, din câte știu eu, la antrenori, la fel.

Ultimii, cu voia dumneavoastră, pe listă vor fi angajații Federației, dar nu mai mult de 7-8% cred, că așa a fost și data trecută”, a declarat Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

România, la un pas de EURO 2024! Cum ar arăta o grupă „a morţii” pentru România şi care ar fi cea mai accesibilă tragere la sorţi

România e la un pas de EURO 2024, după meciul Israel – Elveţia 1-1, disputat ieri, de la 21:45 şi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Tricolorii” au nevoie de un egal cu Israel pentru a obţine biletele pentru EURO 2024, turneu final care se va disputa în Germania.

O posibilă „grupă a morţii” pentru România include 3 naţionale deosebit de puternice: Franţa, Spania şi Olanda.

Reclamă

La polul opus, cea mai accesibilă grupă pentru România ar fi cu Turcia, Albania şi Scoţia

Cum arată „grupa morţii” pentru România dacă se califică la EURO 2024:

Cum arată cea mai uşoară grupă pentru România dacă se califică la EURO 2024:

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și