Închide meniul

Se complică lucrurile în privinţa meciului Israel – România! Unde s-ar putea disputa partida după ce s-a anunţat că e în Cipru

Bogdan Stănescu Publicat: 26 octombrie 2023, 19:14

Reclamă
Se complică lucrurile în privinţa meciului Israel – România! Unde s-ar putea disputa partida după ce s-a anunţat că e în Cipru

Se complică lucrurile în privinţa meciului Israel - România!

Duel în partida dintre România şi Israel/ Profimedia Images

Se complică lucrurile în privinţa meciului Israel – România! Presa din Israel lansează două noi posibile variante pentru locul de desfăşurare al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a anunţat că partida se va disputa în Cipru, publicaţia One a scris că meciul s-ar putea disputa în Ungaria sau Germania.

Se complică lucrurile în privinţa meciului Israel – România!

Postul TV Sport 5 informează că federația de la Tel Aviv ar fi tentată să joace meciul Israel – România la Budapesta.

Există posibilitatea ca naționala Israelului să nu poată fi gazdă în Cipru”, a scris One. Potrivit publicaţiei citate, federaţia de la Tel Aviv nu a primit încă aprobările pentru ca meciurile cu Elveţia şi România să se joace la Nicosia. Ieri One scria că mai e nevoie doar de acordul federaţiei din Cipru, care este doar o formalitate.

Potrivit postului TV Sport 5, citat de gsp.ro, federaţia din Israel aşteaptă un răspuns până duminică. Dacă acesta nu va fi pozitiv, Israelul se va reorienta către Ungaria şi Germania. Postul respectiv notează că federaţia ar prefera, în acest caz, Budapesta.

Reclamă

AntenaSport a anunţat în exclusivitate că Israel a făcut cerere să joace la Nicosia meciurile cu Elveţia şi România

AntenaSport a anunţat, în exclusivitate, marţi că Israelul a făcut cerere oficială să dispute meciurile cu Elveţia şi România la Nicosia. Anterior, am anunţat că Israel avea două variante pentru meciurile respective: fie se disputau în Cipru, fie deloc.

România se află momentan pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Naţionala noastră are 16 puncte obţinute în 8 partide, cu unul mai mult decât Elveţia. Elveţienii au însă un meci mai puţin disputat.

Israel e pe locul 3 în grupă, cu 11 puncte obţinute în 6 partide. Lupta pentru primele două locuri în grupă se va da între România, Elveţia şi Israel. Primele două locuri obţin calificarea direct la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024 în luna noiembrie

  • Kosovo – Israel (12 noiembrie)
  • Israel – Elveția (15 noiembrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • Andorra – Israel (21 noiembrie)

Interes uriaş pentru România – Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Interes uriaş pentru România – Elveţia. Ultima partidă a „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024 va avea loc pe 21 noiembrie şi va fi LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După ce la meciul cu Andorra au putut asista doar copii, după incidentele din meciul cu Kosovo, fani ai naţionalei de toate vârstele pot merge pe Arena Naţională la meciul cu Elveţia.

Pe 21 noiembrie, România va disputa ultimul meci din preliminariile EURO 2024, iar partida va avea loc pe Arena Naţională. Echipa lui Edi Iordănescu va primi vizita Elveţiei, iar interesul pentru această partidă este unul ridicat.

Potrivit gsp.ro, FRF a vândut deja 10.000 de bilete în primele 12 ore de la punerea în vânzare a biletelor. De altfel, inelul 1 de la tribuna 2 este sold-out.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meciul cu Elveţia

Mai mult, FRF vrea să îi răsplătească pe cei mici, pentru susţinerea din meciul cu Andorra. La meciul cu Elveţia, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit.

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune”, a anunţat FRF, potrivit sursei menţionate mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și