Închide meniul
EXCLUSIV

În ce oraş vrea Israel să joace meciul cu România! Federaţia de la Tel Aviv a trimis actele şi aşteaptă aprobarea de la UEFA

Publicat: 24 octombrie 2023, 20:16

Reclamă
În ce oraş vrea Israel să joace meciul cu România! Federaţia de la Tel Aviv a trimis actele şi aşteaptă aprobarea de la UEFA

În ce oraş vrea Israel să joace meciul cu România

S-a aflat în ce oraş vrea Israel să joace meciul cu România. Astfel, cel mai probabil, meciul care poate duce România la EURO 2024 se va juca într-un oraş din Cipru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AS.ro, Israel a trimis deja actele necasare pentru locul exact al meciului cu România. Israelienii aşteaptă acum  aprobarea de la UEFA.

În ce oraş vrea Israel să joace meciul cu România

Mai exact, Israel vrea ca meciurile cu România, dar şi cu Elveţia să se joace la Nicosia. UEFA trebuie să îşi dea acordul, dar şi serviciul secret din Israel, pentru a le permite jucătorilor să părăsească ţara. Şansele ca această cere să fie aprobată sunt uriaşe. Până la meciul cu România, Israel are de jucat restanţele cu Kosovo şi Elveţia.

După mai bine de două săptămâni de incertitudine, UEFA a anunţat când va avea loc partida dintre Kosovo şi Israel, partidă care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 octombrie şi care a fost amânată din cauza războiului din Israel.

Forul european a decis ca meciul din preliminariile EURO 2024 să se dispute pe 12 noiembrie, ceea ce înseamnă că Israel va avea parte de un program infernal, cu 4 meciuri pe care le va disputa în 9 zile.

Reclamă

Astfel, România va întâlni Israel pe 18 noiembrie, după ce formaţia de pe locul 3 din clasamentul grupei va avea deja două jocuri disputate, cu Kosovo pe 12 noiembrie şi cu Elveţia pe 15 noiembrie. După meciul cu România, Israel va juca în ultima etapă în Andorra.

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024

Interes uriaş pentru România – Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Interes uriaş pentru România – Elveţia. Ultima partidă a „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024 va avea loc pe 21 noiembrie şi va fi LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

După ce la meciul cu Andorra au putut asista doar copii, după incidentele din meciul cu Kosovo, fani ai naţionalei de toate vârstele pot merge pe Arena Naţională la meciul cu Elveţia.

Pe 21 noiembrie, România va disputa ultimul meci din preliminariile EURO 2024, iar partida va avea loc pe Arena Naţională. Echipa lui Edi Iordănescu va primi vizita Elveţiei, iar interesul pentru această partidă este unul ridicat.

Potrivit gsp.ro, FRF a vândut deja 10.000 de bilete în primele 12 ore de la punerea în vânzare a biletelor. De altfel, inelul 1 de la tribuna 2 este sold-out.

Mai mult, FRF vrea să îi răsplătească pe cei mici, pentru susţinerea din meciul cu Andorra. La meciul cu Elveţia, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit.

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune”, a anunţat FRF, potrivit sursei menţionate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și