Închide meniul

A doua plecare din era Todd Boehly: Romelu Lukaku se desparte de Chelsea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 15:50

A doua plecare din era Todd Boehly: Romelu Lukaku se desparte de Chelsea

Romelu Lukaku pleacă de la Chelsea

Romelu Lukaku, în timpul unui meci pentru Chelsea/ Profimedia Images

Romelu Lukaku este aproape de o despărţire de Chelsea, după ce noul acţionar majoritar, Todd Boehly, a preluat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku este dorit înapoi la Inter Milano, echipă de la care a fost transferat de Chelsea în vara lui 2021. Noul acţionar al londonezilor va avea o întâlnire cu Thomas Tuchel, în care vor decide viitorul atacantului. Va fi a doua plecare de la Chelsea, după ce Antonio Rudiger a fost transferat la Real Madrid.

Primul transfer din era Todd Boehly: Romelu Lukaku pleacă de la Chelsea

Romelu Lukaku este aproape de un împrumut la Inter Milano. Vicecampionii nu îşi pot permite să-l cumpere pe belgian, iar varianta unei mutări definitive este aproape imposibilă.

Noul proprietar al celor de la Chelsea, Todd Boehly, va avea o întâlnire miercuri cu Thomas Tuchel. Cei doi vor lua în considerare o eventuală despărţire de Lukaku în sezonul viitor, după ce atacantul nu a impresionat pe Stamford Bridge, anunţă Gazzetta dello sport.

Romelu Lukaku este astfel aproape de o revenire în Serie A, după doar un sezon în tricoul lui Chelsea. Atacantul în vârstă de 29 de ani are amintiri plăcute din perioada petrecută în Serie A. La finalul sezonului 2021, a câştigat Scudetto alături de Inter Milano.

Reclamă

În 2021, Romelu Lukaku a fost transferat pe o sumă imensă: peste 118 milioane de euro. Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea, va fi de acord cu mutarea, doar în cazul în care, din punct de vedere financiar, va fi viabilă.

Romelu Lukaku a avut un sezon modest pe Stamford Bridge. Acesta nu s-a impus ca titular de bază în echipa lui Tuchel. În 44 de partide în care a evoluat pe parcursul întegului sezon, în toate competiţiile, Lukaku a marcat doar 15 goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte două.

Romelu Lukaku vrea să revină la Inter Milano

Romelu Lukaku vrea să revină în Serie A. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru fanii lui Inter, şi regretă modul în care s-a despărţit de clubul italian vara trecută.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu am spus că iubesc Inter şi voi juca din nou pentru ei cândva. Chiar sper asta. M-am îndrăgostit de Italia. Acum este momentul potrivit să vorbesc despre asta şi să spun oamenilor ce s-a întâmplat cu adevărat, fără să spun ceva rău despre cineva.

Vreau să-mi cer scuze faţă de fanii lui Inter pentru că nu cred că ar fi trebuit să plec aşa cum am făcut-o. Ar fi trebuit să vorbesc cu voi, mai ales după ce aţi făcut pentru mine, pentru familia mea, pentru mama mea, pentru fiul meu. Nu o să uit niciodată asta.

Sper din toată inima să mă întorc la Inter şi nu la sfârşitul carierei, ci atunci când sunt la un nivel destul de bun pentru a câştiga mai multe trofee”, a declarat Romelu Lukaku, citat de dailymail.co.uk.

La Inter, Lukaku a fost adus de la Manchester United, în schimbul sumei de peste 75 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Giuseppe Meazza, belgianul a marcat 64 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în toate competiţiile.

Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea

Todd Boehly este, în mod oficial, noul patron al lui Chelsea. Clubul londonez a anunțat că tranzacția a fost finalizată cu succes. Consorțiul miliardarului american a preluat pachetul de acțiuni al echipei de pe Stamford Bridge, deținut până acum de Roman Abramovich.

Chelsea a intrat într-o nouă „eră”, după despărțirea de Roman Abramovich. Oligarhul rus a plecat de pe Stamford Bridge după 19 ani, iar în locul său a sosit Todd Boehly, un miliardar american în vârstă de 48 de ani.

„Suntem onorați să devenim noii conducători de la Chelsea Football Club. Suntem implicați complet – 100%, în fiecare minut al fiecărui meci. Viziunea noastră, din postura de noi patroni, este foarte clară: vrem să facem fanii lui Chelsea extrem de mândri.

Reclamă

Împreună cu dorința noastră de a dezvolta academia și de a descoperi cei mai talentați jucători, planul nostru de acțiune este să investim în club pe termen lung și să construim pe fondul istoriei pline de succes a lui Chelsea”, a declarat Todd Boehly, pentru site-ul oficial al lui Chelsea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și