Închide meniul

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Chelsea! Tehnicianul îşi pregăteşte lista de transferuri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 22:34

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Chelsea! Tehnicianul îşi pregăteşte lista de transferuri

Mauricio Pochettino este noul antrenor al lui Chelsea

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Cheslea/ Profimedia

Mauricio Pochettino este noul antrenor al lui Chelsea! Anunţul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano, care a dezvăluit că tehnicianul argentinian deja este cu gândul la transferuri. Pochettino va fi instalat pe banca tehnică a londonezilor la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea traversează un sezon dezastruos. Londonezii sunt pe locul 11 în Premier League, şi sunt pe cale să rateze participarea în cupele europene, în sezonul viitor.

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Chelsea

Fabrizio Romano a dezvăluit că Frank Lampard va rămâne antrenor interimar la Chelsea până la finalul sezonului. Astfel că Pochettino mai are de aşteptat o lună până când îi va prelua pe londonezi.

De asemenea, jurnalistul italian mai notează faptul că Pochettino este pe cale să-şi facă lista de transferuri la Chelsea, urmând să poarte discuţii cu oficialii formaţiei de pe Stamford Bridge.

Reclamă

Este de aşteptat ca Mauricio Pochettino să semneze contractul cu cei de le Chelsea în zilele viitoare. Tehnicianul argentinian se află în negocieri cu trupa londoneză încă din luna aprilie, de când a fost demis Graham Potter.

Anunţul că Mauricio Pochettino este noul antrenor al lui Chelsea vine chiar în ziua în care londonezii au obţinut un alt rezultat dezamăgitor. Trupa de pe Stamford Bridge a remizat cu Nottingham Forest, formaţie din subsolul clasamentului din Anglia.

Mauricio Pochettino a antrenat-o ultima dată pe PSG, de care s-a despărţit în vara anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, pe lista lui Chelsea

Kylian Mbappe este dorit cu insistență de Chelsea. Superstarul celor de la PSG a fost foarte aproape să ajungă la Real Madrid vara trecută, însă nu doar madrilenii s-au interesat de serviciile francezului.

Chelsea este în reconstrucție, iar Todd Boehly, patronul londonezilor, este dispus să investească enorm pentru a o vedea din nou pe Chelsea pe culmile succesului.

Florent Malouda, mijlocaș francez care a îmbrăcat tricoul lui Chelsea în perioada 2007-2013, a dezvăluit în presa din Anglia că își dorește să-l vadă pe Kylian Mbappe jucând pe Stamford Bridge, motiv pentru care încearcă să-l convingă pe parizian să se transfere în Anglia.

„Încerc să îl conving să meargă la Chelsea de foarte mult timp. Până acum, nu am reușit, dar voi continua să încerc. Sperăm că îl vom vedea în Premier League, pentru că este cel mai competitiv campionat din lume, ar fi minunat să îl vedem acolo.

Nu sunt prea multe echipe care îi pot oferi ce își dorește și nu sunt multe cluburi care pot construi echipa în jurul lui. Este un lider, a fost numit căpitanul echipei naționale a Franței și va căuta să aibă un rol de lider la următorul club, lucru ce poate crea probleme.

Boehly și toți oamenii din fotbal îl cunosc deja pe Kylian. Orice patron îl are pe listă pe Mbappe, dar este vorba despre conexiunea la nivel uman. Putem vorbi despre milioanele care ne-ar costa pentru suma de transfer și salarii, dar, întotdeauna, cel mai mare impact în decizia unui jucător îl au relațiile umane” a declarat Florent Malouda, potrivit The Sun.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și