Închide meniul
NEWS ALERT

A început „revoluția” la Manchester United! Primii doi oameni care au plecat după umilința cu Liverpool

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 15:21

A început „revoluția la Manchester United! Primii doi oameni care au plecat după umilința cu Liverpool

Primii doi oameni care au plecat de la Manchester United, după umilința cu Liverpool

Profimedia

Manchester United se află într-o situație extrem de complicată. „Diavolii” au fost distruși de Liverpool, scor 0-4, și tremură pentru ocuparea unui loc de Champions League. În urma umilinței de pe Anfield, doi membri din staff-ul lui United și-au anunțat demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a fost surclasată de marea rivală, Liverpool, pe Anfield. După eșecul rușinos suferit în fața „cormoranilor”, Jim Lawlor și Marcel Bout și-au dat demisia. Cei doi erau oameni de bază în departamentul de scouting al „diavolilor”.

Primii doi oameni care au plecat de la Manchester United, după umilința cu Liverpool

Lawlor se afla la Manchester United din 2006, fiind adus sub comanda lui Sir Alex Ferguson. El își va părăsi oficial postul la finalul sezonului. De cealaltă parte, Bout a ajuns pe Old Trafford în 2014, pe vremea când Louis van Gaal se afla pe banca tehnică.

„Diavolii” se află într-o formă foarte slabă și riscă să rateze calificarea în UEFA Champions League, la finalul sezonului. Managerul interimar Ralf Rangnick a anunțat după meciul cu Liverpool că va avea loc o reconstrucție masivă în cadrul clubului. „Revoluția” se pare că a început deja, iar primii „sacrificați”sunt cei doi responsabili ai departamentului de scouteri.

Conducătorii lui United se pregătesc să abordeze o nouă strategie la nivel de scouting, fără Jim Lawlor și Marcel Bout. Un miliard de lire a cheltuit Manchester United pe transferuri începând din 2013, după despărțirea de Sir Alex Ferguson. În această perioadă, „diavolii” n-au câștigat niciun titlu de campioană în Premier League.

Reclamă

„Jim Lawlor a decis să demisioneze din rolul său de șef al departamentului de scouting la vară, după 16 ani petrecuți în cadrul clubului. Marcel Bout a părăsit postul de director global al departamentului de scouting, după 8 ani alături de club.”, a anunțat Manchester United, potrivit Daily Mail.

Liverpool – United 4-0 | Ralf Rangnick a ajuns la capătul răbdării: „Vor veni 10 jucători la vară!”

La finalul partidei de pe Anfield, Ralf Rangnick a răbufnit. Managerul german a spus că se simte umilit pentru rezultatul rușinos din derby-ul cu Liverpool. Rangnick a dezvăluit că se pregătește o reconstrucție masivă a lotului lui United, la vară.

Conform declarației lui Ralf Rangnick, 10 jucători vor fi aduși pe Old Trafford, odată cu Erik ten Hag. Tehnicianul olandez este ca și instalat pe banca tehnică a lui Manchester United. De asemenea, cel puțin 4 jucători din lotul actual vor părăsi echipa la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului de pe Anfield, Rangnick a lăudat la scenă deschisă marea rivală, precum și pe Jurgen Klopp.

„Este rușinos, dezamăgitor… poate chiar umilitor. Trebuie să acceptăm că sunt la 6 ani distanță în fața noastră. Odată cu sosirea lui Jurgen Klopp, au schimbat lucrurile la club și au reușit să ducă nu doar echipa, ci și orașul la un alt nivel. Asta trebuie să se întâmple și la noi în următoarele perioade de transferuri.

Nu cred că o altă formație de start ar fi schimbat ceva. În prima repriză nu am fost destul de buni. Nu am câștigat nicio minge, am fost ultimii în toate zonele importante din teren.

Va exista o reconstrucție la United. Vor veni 6, 7, poate chiar 10 jucători noi. Cu siguranță se va face o reconstrucție, am știut asta încă din primele mele 3-4 săptămâni aici. Pentru noi, staff-ul tehnic, este foarte rușinos să stăm aici și să vorbim la o conferință de presă ca asta. Trebuie să recunoaștem că sunt mai buni decât noi. Liverpool are jucători mai buni decât noi, iar asta se reflectă în rezultatul de astăzi.

Liverpool este una dintre cele mai bune echipe. Poate chiar cea mai bună. Iar noi suntem departe de așa ceva.”, a spus Ralf Rangnick, după Liverpool – Manchester United 4-0, citat de Daily Mail.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și