Închide meniul
VIDEO

Liverpool – Manchester United 4-0 | Fanii gazdelor s-au distrat copios pe seama jucătorilor lui United. Ce s-a întâmplat la pauza meciului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2022, 12:57

Liverpool – Manchester United 4-0 | Fanii gazdelor s-au distrat copios pe seama jucătorilor lui United. Ce s-a întâmplat la pauza meciului

Fanii lui Liverpool, în timpul meciului cu Manchester United, 4-0

Profimedia

Liverpool – Manchester United 4-0. Fanii lui Liverpool s-au distrat pe seama jucătorilor lui Manchester United, chiar înaintea debutului reprizei secunde, când scorul era deja 2-0 pentru ”cormorani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii de pe Anfield Road au început să strige oleuri când fotbaliștii ”Diavolilor Roșii” pasau între ei, ca la antrenament. Asta și pentru că, în timpul partidei, oaspeții nu prea au avut parte de posesie, fiind umiliți la toate capitolele.

Lucrurile nu s-au schimbat nici în repriza a doua. Manchester United a mai încasat încă două goluri și Liverpool s-a impus cu 4-0, urcând provizoriu pe primul loc în Premier League.

Liverpool – Manchester United 4-0 | Gest uriaș pentru rivalul Cristiano Ronaldo

Atitudinea fanilor lui Liverpool a fost însă una total diferită atunci când a venit vorba de drama trăită de Cristiano Ronaldo, a cărui băiețel a murit la naștere. Aceștia au aplaudat în picioare în minutul 7, semn că sunt alături de portughez în cel mai greu moment al vieții sale.

Reclamă

Cristiano Ronaldo și familia sa trec prin momente extrem de dificile, după ce fiul nou-născut al lusitanului a decedat. Fanii lui Liverpool și Manchester United au oferit un moment de-a dreptul copleșitor la derby-ul de pe Anfield, iar familia lui CR7 a fost impresionată.

„Vă mulțumim, tuturor celor de la Liverpool. Nu vom uita niciodată ce ați făcut astăzi”, a scris Elma, pe contul de Instagram, alături de videoclipul cu momentul emoționant de pe Anfield, de la Liverpool – Manchester United 4-0.

La rândul său, Katia a ținut să le mulțumească personal fanilor englezi: „Mult dincolo de fotbal”.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Jurgen Klopp, alături de Ronaldo după tragedia din familia portughezului

Klopp a fost complet impresionat de gestul copleșitor din minutul 7, când toți fanii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare și au început să aplaude, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo.

„A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el.

Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură. Sunt atâtea lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Suntem alături de Cristiano Ronaldo și de familia lui.”, a declarat Jurgen Klopp, după Liverpool – Manchester United 4-0, citat de Mirror.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și