Închide meniul

Absență importantă pentru Liverpool la meciul cu Arsenal! Arne Slot a dezvăluit totul: „Cu siguranță nu va juca”

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 17:44

Reclamă
Absență importantă pentru Liverpool la meciul cu Arsenal! Arne Slot a dezvăluit totul: „Cu siguranță nu va juca

Absență importantă pentru Liverpool la meciul cu Arsenal!

Profimedia

Liverpool se confruntă cu o absență importantă la meciul cu Arsenal. Antrenorul Arne Slot nu va putea conta pe Diogo Jota duminică, atunci când echipa sa va încerca să îşi menţină avansul în fruntea clasamentului Premier League, în deplasare la Arsenal, în ceea ce ar trebui să fie cel mai dificil test al olandezului în Anglia, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul Jota a fost titular în aproape toate meciurile de campionat ale echipei Liverpool în acest sezon, marcând patru goluri în toate competiţiile, dar a fost forţat să părăsească terenul cu o problemă la nivelul abdomenului la începutul partidei câştigate cu 2-1 în faţa echipei Chelsea, în weekendul trecut.

Absență importantă pentru Liverpool la meciul cu Arsenal!

„Jota cu siguranţă nu va juca”, a declarat Slot, citat de news.ro.

În actualul sezon, Digo Jota a adunat 10 partide în tricoul lui Liverpool, în toate competițiile. În cadrul acestor meciuri, starul portughez a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Joa a ajuns la Liverpool în anul 2020, de la Wolverhampton, în schimbul sumei de 44,7 milioane de euro. De atunci a adunat 155 de meciuri în tricoul „cormoranilor”, în care a marcat de 60 de ori și a oferit 21 de pase decisive.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, Diogo Jota este cotat la suma de 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai fost legitimat la Gondomar, Pacos Ferreira, Atletico Madrid, FC Porto și Wolves.

În campionat, Liverpool are un avans de un punct faţă de campioana Manchester City, obţinând 21 de puncte în opt meciuri. Arsenal este pe locul trei, cu 17 puncte.

Virgil van Dijk a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Virgil van Dijk a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului. Olandezul în vârstă de 33 de ani a anunţat că a început discuţiile cu oficialii clubului pentru semnarea unui nou contract.

Reclamă

Cu puţin timp înainte de începe ultimele şase luni de contract, căpitanul de la Liverpool a transmis că a început negocierile pentru prelungirea vechii înţelegeri. Virgil van Dijk a ajuns la Liverpool în 2018, iar contractul său expiră la finalul sezonului.

Anunţul său vine la scurt timp după victoria cu Chelsea (2-1) de duminică. Virgil van Dijk a recunoscut că principala sa concentrare este Liverpool.

„Pot să vă spun că discuțiile sunt în desfășurare, dar nu știu, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Întreaga mea concentrare este la Liverpool, îmi doresc să câștigăm meciurile următoare și nimic altceva. Momentan nu știu ce urmează, pot doar să spun că au început discuțiile și vom vedea.

Mă simt foarte bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Au început discuțiile cu cei din conducere, iar atunci când se va lua o decizie sunt sigur că veți afla”, a declarat fundaşulş central, într-un interviu acordat celor de la The Athletic.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și