Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Tottenham l-a transferat pe Radu Drăguşin: „I-am spus înainte să semnăm”

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 11:06

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Tottenham l-a transferat pe Radu Drăguşin: „I-am spus înainte să semnăm

Adevăratul motiv pentru care Tottenham l-a transferat pe Radu Drăguşin: "I-am spus înainte să îl semnăm"

Radu Drăguşin, în timpul meciului Aston Villa - Tottenham / Profimedia

Adevăratul motiv pentru care Tottenham l-a transferat pe Radu Drăguşin a fost dezvăluit chiar de Ange Postecoglou, antrenorul lui Spurs. Fundaşul român a ajuns la formaţia din nordul Londrei în această iarnă, după ce a fost transferat de la Genoa pentru 30 de milioane de euro, sumă în care sunt incluse şi bonusurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele trei partide la Tottenham, el a fost introdus pe final de către antrenorul australian, după care a rămas pe banca lui Spurs. Şansa lui Drăguşin a venit la meciul cu Aston Villa de etapa trecută, când l-a înlocuit pe Van de Ven în debutul reprizei secunde, după ce olandezul s-a accidentat.

Adevăratul motiv pentru care Tottenham l-a transferat pe Radu Drăguşin

Ange Postecoglou a anunţat deja că Radu Drăguşin va fi titular în meciul de pe terenul lui Fulham, iar înaintea meciului de pe Craven Cottage, australianul a dezvăluit ce a discutat cu fundaşul român, înainte ca acesta să aleagă între Tottenham şi Bayern:

„Evident, l-am adus cu gândul că aveam un mare deficit în compartimentul defensiv, iar el făcuse o jumătate de sezon foarte bună în Italia.

A trebuit să fie răbdător pentru această oportunitate, ceea ce nu este o surpriză, deoarece Micky și Cristian au fost extraordinari. Și cu doar un meci pe săptămână, uneori nici atât, a trebuit să aibă răbdare.

Reclamă

Eu i-am spus înainte să îl semnăm că nu îi pot garanta… sau mai bine zis că nu îi pot spune concret când va primi o oportunitate, ci doar că o va primi. Cred că s-a descurcat bine când a fost introdus pe teren la meciul precedent.

A fost bine că echipa avea deja un ritm bun, dar scorul încă era 0-0 la momentul schimbării, iar el a contribuit la felul în care s-a terminat meciul. Este un tânăr destul de încrezător și are oameni de mare calitate pe lângă el.

Cred că poate aduce ceva echipei. Este un fundaș foarte puternic, foarte bun în dueluri și cred că vom avea nevoie de asta cu Fulham”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit londonworld.com.

Reclamă 4 / 0/3

Val de reacţii, după ce a fost anunţată titularizarea lui Radu Drăguşin, la Tottenham

După ce Ange Postecoglou a anunţat că Radu Drăguşin va fi titular, cei de la Tottenham au făcut o postare cu declaraţiile oferite de managerul lui Spurs, despre fundaşul român. Fanii au reacţionat imediat în comentarii, fiind bucuroşi că îl vor vedea titular pe internaţionalul român.

Cei mai mulţi îl numesc pe Radu Drăguşin ca fiind „dragon”, unii chiar comparându-l pe acesta cu vedeta din apărarea lui Liverpool, Virgil van Dijk.

„Dragonul din Carpaţi”, „Radu, noul Virgil van Dijk din Premier League”, „Eliberaţi dragonul”, „Arată-le cine eşti, Radu”, „M-am rugat pentru asta” şi „E timpul dragonului”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea de pe Instagram făcută de Tottenham.

Radu Drăguşin va face echipă în centrul apărării cu Cristian Romero, campionul mondial argentinian, care este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Tottenham.

Spurs se va deplasa pe terenul celor de la Fulham, într-un meci din etapa a 29-a din Premier League. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și