Închide meniul

„Dragonul din Carpaţi!” Val de reacţii, după ce a fost anunţată titularizarea lui Radu Drăguşin, la Tottenham

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 19:04

Reclamă
„Dragonul din Carpaţi! Val de reacţii, după ce a fost anunţată titularizarea lui Radu Drăguşin, la Tottenham

Val de reacţii, după ce a fost anunţată titularizarea lui Radu Drăguşin, la Tottenham

Radu Drăgușin, la debutul la Tottenham / Profimedia

A fost un val de reacţii din partea fanilor, după ce a fost anunţată titularizarea lui Radu Drăguşin, la Tottenham. Suporterii clubului londonez s-au declarat entuziasmaţi, după ce Ange Postecoglou a dezvăluit că fundaşul român va fi titular în premieră la Spurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va profita de accidentarea titularului Micky Van de Ven, şi astfel va fi titular în defensiva lui Tottenham, pentru duelul cu Fulham.

Val de reacţii, după ce a fost anunţată titularizarea lui Radu Drăguşin, la Tottenham

După ce Ange Postecoglou a anunţat că Radu Drăguşin va fi titular, cei de la Tottenham au făcut o postare cu declaraţiile oferite de managerul lui Spurs, despre fundaşul român. Fanii au reacţionat imediat în comentarii, fiind bucuroşi că îl vor vedea titular pe internaţionalul român.

Cei mai mulţi îl numesc pe Radu Drăguşin ca fiind „dragon”, unii chiar comparându-l pe acesta cu vedeta din apărarea lui Liverpool, Virgil van Dijk.

„Dragonul din Carpaţi”, „Radu, noul Virgil van Dijk din Premier League”, „Eliberaţi dragonul”, „Arată-le cine eşti, Radu”, „M-am rugat pentru asta” şi „E timpul dragonului”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea de pe Instagram făcută de Tottenham.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tottenham Hotspur (@spursofficial)

Radu Drăguşin va face echipă în centrul apărării cu Cristian Romero, campionul mondial argentinian, care este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Tottenham.

Spurs se va deplasa pe terenul celor de la Fulham, într-un meci din etapa a 29-a din Premier League. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ange Postecoglou a anunţat că Radu Drăguşin va fi titular în premieră la Tottenham

După accidentarea lui Micky Van de Ven, au existat zvonuri conform cărora Radu Drăguşin va fi titularizat în duelul cu Fulham. La conferinţa de presă premergătoare partidei, Ange Postecoglou a clarificat totul şi a anunţat că fundaşul român va fi titularizat.

Managerul londonezilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui mai scump jucător român, mărturisind că acesta a avut o prestaţie solidă în partida cu Aston Villa. Postecoglou a mai transmis că Drăguşin şi-a aşteptat şansa să joace din primul minut, dat fiind faptul că Micky Van de Ven şi Cristian Romero au avut evoluţii solide, în centrul apărării lui Spurs.

„Voi elimina suspansul. Drăgușin va fi titular mâine. Până acum a trebuit să fie răbdător și să își aștepte șansa pentru că Micky și Cristian au fost extraordinari și am avut doar câte un meci pe săptămână.

Cred că Drăgușin s-a descurcat bine în meciul în care a avut oportunitatea să joace. Consider că ne poate aduce ceva diferit în joc”, a declarat Ange Postecoglou, conform football.london.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și