Închide meniul

Adrian Mazilu este monitorizat de Barcelona: „Îl va urmări şi la Brighton”

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 19:10

Reclamă
Adrian Mazilu este monitorizat de Barcelona: „Îl va urmări şi la Brighton

Adrian Mazilu este monitorizat de Barcelona

Adrian Mazilu, în Farul Constanţa - Sepsi / Profimedia

Adrian Mazilu este monitorizat de Barcelona. Avocatul Cristian Cernodolea a vorbit despre transferul lui Mazilu de la Farul la Brighton şi a dezvăluit că tânărul de 17 ani se află şi pe lista Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Brighton, mai multe cluburi importante din Premier League au fost cu ochii pe Adrian Mazilu. Cernodolea a dezvăluit că atacantul care va ajunge în această iarnă la echipa din sudul Angliei se află şi pe lista unei echipe mari din La Liga. Potrivit fanatik.ro, este vorba despre Barcelona.

Adrian Mazilu este monitorizat de Barcelona: „Îl va urmări şi la Brighton”

Chiar dacă nu s-a pus problema de un transfer, Cernodolea a declarat că Barcelona i-a făcut un raport atacantului român, iar acesta va fi urmărit de catalani şi după ce va ajunge la Brighton:

„Au fost discuții cu cluburi și mai mari decât Brighton, cel puțin din punct de vedere al tradiției și al magnitudinii, tot din Premier League. Și a fost inclusiv o discuție, nu una care să ajungă în stadiul concret al unei oferte, dar a fost o discuție inclusiv cu unul din cei doi granzi din Spania.

(n.r. – Real Madrid sau Barcelona?) Da. Ce pot să vă spun e că unul dintre aceste două cluburi avea deja un raport creat despre Adi Mazilu. Era o decizie de ‘to follow’, de a îl urmări în continuare. Nu a fost o decizie de bani, de cumpărare sau să facă o ofertă de achiziționare.

Reclamă

Dar ce putem spne cu certitudine că nu mulți jucători în ultimii 10-15 ani au ajuns pe o astfel de listă și ce putem spune cu certitudine e că acest club îl va urmări în continuare și la Brighton, ceea ce pune o presiune adițională pe Mazilu”, a declarat Cernodolea, potrivit sursei menţionate mai sus.

Şi Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu

Directorul tehnic de la Brighton a oferit câteva declaraţii despre transferul lui Adrian Mazilu. David Weir susţine că mijlocaşul lui Gică Hagi este urmărit atent de ceva timp, urmând să vină la echipa engleză din iarnă.

De asemenea, oficialul englezilor a dezvăluit că Mazilu ar putea ajunge la prima echipă a celor de la Brighton, în funcţie de evoluţiile pe care le va avea până se va deschide fereastra de transferuri din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Adrian este un jucător pe care l-am urmărit de ceva timp, și de-abia așteptăm să ni se alăture anul viitor. Am ajuns la un acord cu Farul Constanța și îi vom urmări progresul făcut până în ianuarie, iar apoi vom decide pașii următori pentru el”, a declarat directorul tehnic de la Brighton, David Weir, pentru site-ul oficial al clubului englez.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 18:07 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și