Închide meniul

Alejandro Garnacho l-a imitat pe Ronney şi a marcat gol fabulos din foarfecă de la 12 metri, în Everton – Manchester United

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 19:06

Reclamă
Alejandro Garnacho l-a imitat pe Ronney şi a marcat gol fabulos din foarfecă de la 12 metri, în Everton – Manchester United

Alejandro Garnacho l-a imitat pe Ronney şi a marcat gol fabulos din foarfecă de la 12 metri

Alejandro Garnacho l-a imitat pe Rooney şi a marcat gol fabulos din foarfecă de la 12 metri, în Everton – Manchester United. Garnacho a deschis scorul în minutul 3 al partidei cu Everton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alejandro Garnacho a marcat golul zilei în fotbalul mondial. În minutul 3 al partidei de la Everton, Garnacho a reuşit o execuţia fabuloasă din foarfecă.

Alejandro Garnacho l-a imitat pe Ronney şi a marcat gol fabulos din foarfecă de la 12 metri, în Everton – Manchester United

Dalot a centrat perfect de pe partea dreaptă, iar Garnacho a reluat din foarfecă de la 12 metri, uşor lateral stânga. Golul a semănat izbitor cu cel reuşit de Wayne Rooney în 2011, într-un derby cu Manchester City. Mai mult, după ce a marcat, Garnacho s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo.

Video AICI cu golul marcat de Garnacho

Everton a fost penalizată cu 10 puncte

Everton, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon, a primit o adevărată lovitură cu câteva zile înaintea partidei cu Manchester United.

Reclamă

Clubul a fost penalizat cu 10 puncte pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar. În urma acestei penalizări, situaţia „caramelelor” se complică, fiind pe penultimul loc din Premier League, la egalitate de puncte cu Burnley, ultima clasată.

Everton a primit penalizarea de 10 puncte după ce a încălcat regulile de profitabilitate şi sustenabilitate ale Premier League. Cluburilor din Premier League li se permite să fie în pierdere cu 105 milioane sterline pe o perioadă de trei ani, dar Everton a ajuns la pierderi de 124,5 milioane de lire sterline în ciclul care s-a încheiat în sezonul 2021/22.

Clubul Everton a fost anchetat încă de la începutul anului, când Premier League a formulat o plângere şi a înaintat cazul unei comisii independente.

Reclamă 4 / 0/3

Cei din conducerea clubului Everton s-au arătat „şocaţi şi dezamăgiţi” şi au anunţat că vor face apel, potrivit bbc.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și