Închide meniul

Alt record stelar doborât de Erling Haaland, după ce a marcat în Manchester City – Southampton 4-0: „E ridicol”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 11:21

Alt record stelar doborât de Erling Haaland, după ce a marcat în Manchester City – Southampton 4-0: „E ridicol

Erling Haaland a doborât un nou record, după ce a marcat în Manchester City - Southampton

Erling Haaland, într-un meci pentru Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a doborât un alt record stelar, după ce a marcat în Manchester City – Southampton 4-0. Atacantul norvegian a devenit jucătorul care a avut nevoie de cele mai puţine meciuri pentru a marca 15 goluri în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a obţinut o victorie categorică în faţa celor de la Southampton. „Cetăţenii” s-au impus cu 4-0, ultimul gol fiind reuşit de Erling Haaland, în minutul 65.

Alt record stelar doborât de Erling Haaland, după ce a marcat în Manchester City – Southampton

Erling Haaland a avut nevoie de doar nouă etape pentru a marca 15 goluri în Premier League, devenind astfel jucătorul care a atins cel mai repede această bornă, din istoria campionatului englez.

Precedentul record fusese stabilit de Andrew Cole, fostul atacant al lui Manchester United. Englezul a avut nevoie de 15 partide, pentru a înscrie tot atâtea goluri.

Pat Nevin, fost internaţional scoţian, a comentat recordurile stabilite de Erling Haaland, în primul sezon al său pentru Manchester City: „Este destul de ridicol. Nimeni nu poate numi pe cineva care să se apropie măcar de el. Fizicul lui, ritmul lui ridicol, „ochiul” lui pentru goluri, este extraordinar!”, a declarat fostul jucător al lui Chelsea, Pat Nevin, conform bbc.com.

Reclamă

Totodată, Erling Haaland a devenit doar al doilea jucător din istoria lui Manchester City, care marchează în şapte partide consective. Primul a fost Kun Aguero, în sezonul 2019.

Un alt detaliu interesant este reprezentat de faptul că Erling Haaland, cu cele 15 goluri marcate deja în Premier League, a egalat numărul de reuşite ale golgheterului din sezonul trecut, Kevin de Bruyne.

Pep Guardiola, reacţie savuroasă după Manchester City – Southampton 4-0

Pep Guardiola a avut o reacţie savuroasă după ce Erling Haaland a marcat doar un gol în Manchester City – Southampton 4-0. Antrenorul „cetăţenilor” a stârnit hohote de râs la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt supărat că nu a marcat trei goluri! De asta e o petiţie să îl dea afară din Premier League!”, s-a amuzat Pep Guardiola, citat de Daily Post, după care a continuat: „Sunt aşteptări mari de la el! Lumea vrea să marcheze câte trei sau patru goluri în fiecare meci. A jucat foarte bine azi!”.

Petiția pentru interzicerea lui Erling Haaland în Premier League a adunat peste două milioane de semnături

Petiția pentru interzicerea lui Erling Haaland în Premier League a adunat peste două milioane de semnături. Demersul incredibil al fanilor din Anglia a făcut rapid înconjurul presei internaționale, iar Guvernul Marii Britanii s-a văzut nevoit să ia o decizie finală.

Suporterii rivalilor lui Manchester City s-au săturat ca Erling Haaland să marcheze pe bandă rulantă în poarta echipelor lor favorite și au luat atitudine. Peste două milioane de oameni au semnat petiția inedită, chiar dacă n-aveau vreo așteptare ca autoritățile britanice să-i ia dreptul la muncă super-atacantului norvegian.

Guvernul din Marea Britanie a fost nevoit să își prezinte punctul de vedere în cazul respectiv, ținând cont că orice petiție care strânge mai mult de 100.000 de semnături trebuie dezbătută într-o ședință.

„Autoritățile britanice au stopat petiţia: cererea a fost respinsă pentru a acorda prioritate propunerilor care denotă cu adevărat importanță și pot avea un anumit impact asupra vieții cetățenilor britanici”, anunţă sport.es.

Recomandări
  • Erling Haaland, alt record stelar doborât

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și