Închide meniul

Amenda uriaşă pe care ar urma să o primească Cristiano Ronaldo, după gestul de la finalul duelului Manchester United – Tottenham

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 22:52

Amenda uriaşă pe care ar urma să o primească Cristiano Ronaldo, după gestul de la finalul duelului Manchester United – Tottenham

Cristiano Ronaldo, dat în judecată de Manchester United

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United/ Profimedia

  • Cristiano Ronaldo va primi o amendă colosală
  • CR7, taxat după gestul de la finalul meciului Manchester United – Tottenham

Cristiano Ronaldo ar urma să primească o amendă uriaşă, după gestul de la finalul duelului dintre Manchester United şi Tottenham. Starul portughez va trebui să plătească suma de 1 milion de lire sterline, anunţă presa din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a primit vestea că nu va face parte din lotul lui Manchester United, pentru duelul cu Chelsea. Erik ten Hag a fost nemulţumit de atitudinea atacantului, după ultimul meci al „diavolilor”.

Amenda uriaşă pe care ar urma să o primească Cristiano Ronaldo, după Manchester United – Tottenham

Cristiano Ronaldo va fi nevoit să-şi ceară scuze în faţa colegilor, după ce a părăsit „Old Trafford” înaintea fluierului final din Manchester United – Tottenham. CR7 va încasa şi o amendă uriaşă, în valoare de 1 milion de lire sterline, anunţă Daily Star.

Reclamă

Pe lângă acest fapt, Cristiano Ronaldo a fost taxat şi de Erik ten Hag. Managerul se bucură de toată încredere oficialilor clubului, şi astfel l-a lăsat în afara lotului pe lusitan, pentru derby-ul de foc cu Chelsea, din următoarea rundă.

Cristiano Ronaldo a bifat doar 12 partide în actualul sezon, în tate competiţiile. Atacantul portughez a marcat doar două goluri, în partida cu Everton şi Premier League, şi în deplasarea cu Sheriff Tiraspol, din Europa League.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, înlocuitorul lui Lionel Messi la PSG

Cristiano Ronaldo este aşteptat în locul lui Lionel Messi la PSG, după ce a fost scos din lotul lui Manchester United. Starul lusitan pare că nu mai face parte din planurile lui Erik ten Hag, managerul fiind nemulţumit de atitudinea sa.

Cristiano Ronaldo nu va face parte din lotul lui Manchester United, pentru derby-ul cu Chelsea din weekend. Anunţul a fost făcut de oficialii „diavolilor”, la doar o zi distanţă după ce lusitanul a refuzat să joace în meciul cu Tottenham din postura de rezervă.

Astfel, a apărut varianta ca CR7 să fie transferat de PSG. Conform Goal France, lusitanul ar fi înlocuitorul lui Lionel Messi pe Parc de Princes. Contractul argentinianului va expira la sfârşitul sezonului, şi este de aşteptat ca acesta să plece din capitala Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, sursa citată mai sus notează faptul că preşeditele de la PSG este dispus să facă orice sacrificiu pentru a-l aduce pe portughez la Paris, considerându-l „piesa lipsă” dintr-o echipă încărcată de staruri.

Cristiano Ronaldo a fost aproape de o plecare de pe Old Trafford în vară, atunci când şi-a exprimat dorinţa de a evolua pentru o formaţie angrenată în Liga Campionilor. Impresarul jucătorului, Jorge Mendes, nu a reuşit să îi găsească o formaţie potrivită, care să respecte cerinţele lusitanului, astfel CR7 a rămas la Manchester United.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul
Premier League • 18 mart., 16:07
„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”