Închide meniul

Amendă uriașă pentru un club din Premier League! Suma pe care trebuie să o plătească, după ce oficialii au criticat arbitrajul

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2024, 17:55

Reclamă
Amendă uriașă pentru un club din Premier League! Suma pe care trebuie să o plătească, după ce oficialii au criticat arbitrajul

Amendă uriașă în Premier League

Profimedia

Un club din Premier League a primit o amendă uriașă! Este vorba despre Notthingam Forest, echipă care va fi nevoită să plătească o sumă considerabilă, din cauza unui mesaj transmis pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Nottingham Forest a fost amendat, vineri, cu 896.000 de euro pentru că a acuzat un arbitru asistent video de la unul dintre meciurile sale din aprilie că este suporter al echipei Luton, rivala din lupta pentru salvarea de la retrogradare la acea vreme.

Amendă uriașă în Premier League

Oficialii grupării au „luat foc” după ce lui Forest i s-au refuzat trei penalty-uri în meciul pierdut cu 0-2, notează news.ro.

La câteva minute după meci, aceștia au emis un comunicat pe platforma de socializare X, acuzându-l pe arbitrul asistent video (VAR) Stuart Attwell că este un fan al Luton Town.

La momentul respectiv, Forest era implicată într-o luptă pentru salvarea de la retrogradare cu Luton, dar în cele din urmă a terminat pe locul 17, în timp ce Luton a retrogradat.

Reclamă
Reclamă

Forest a anunţat că va face apel la decizia FA.

Lovitură în Anglia! Manchester City, victorie în conflictul cu Premier League

Manchester City a avut câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League. Campioana Angliei a intentat un proces în luna iunie, după ce s-a plâns de noile reguli din Anglia în ceea ce priveşte contractele de sponsorizare.

Clubul de pe Etihad s-a simţit discriminat şi a decis să acţioneze în instanţă Premier League. În cursul zilei de luni, „cetăţenii” au anunţat că au avut câştig de cauză.

Reclamă

În aşteptarea verdictului „procesului secolului”, Manchester City a obţinut luni prima sa victorie în faţa Premier League. Un grup independent al Curţii de Arbitraj a dat dreptate triplei campioane în exerciţiu, care a contestat, în iunie, 25 de regulamente ale Premier League privind tranzacţiile cu părţi asociate (APT), introduse în februarie 2024.

În plus faţă de funcţionarea generală a APT, ale cărei „reguli sunt inechitabile din punct de vedere structural”, conform hotărârilor, Manchester City, care din 2008 este deţinut de un fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite, s-a referit în special la două contracte de sponsorizare semnate cu Etihad Aviation Group şi First Abu Dhabi Bank, care au fost blocate „inechitabil” şi în mod „discriminatoriu” de Premier League, tot conform hotărârilor.

„Premier League a fost găsită vinovată de abuz de poziţie dominantă”, a declarat Manchester City într-un comunicat publicat luni, notează news.ro. Ca urmare a deciziei tribunalului, „deciziile specifice ale Premier League de a reevalua valoarea justă de piaţă a celor două tranzacţii încheiate de clubul din Manchester”, care solicita compensaţii financiare pe care nu le-a primit, au fost anulate.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:03

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6

19:53

Au început lucrările pentru noul stadion Dinamo! Când se întorc „câinii” în Ştefan cel Mare

19:51

Mircea Lucescu a dezvăluit cum l-au impresionat jucătorii naţionalei României: „Pe această bază trebuie să construim”

19:33

„Nu visăm, acesta e obiectivul” Radu Drăguşin, mesaj ferm înaintea meciurilor naţionalei cu Cipru şi Lituania!

19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii
Citește și