Închide meniul

Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham!

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 19:09

Reclamă
Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham!

Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham

Colaj cu Radu Drăgușin și Ange Postecoglou / Profimedia

Ange Postecoglou a venit cu un răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham. Tehnicianul formației din Premier League a făcut lumină după problemele apărute la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, o parte din fanii lui Spurs l-au cerut pe Drăgușin titular, după accidentarea lui Destiny Udogie, care nu va mai juca în acest sezon. Acesta joacă totuși pe postul de fundaș stânga, iar Postecoglou a venit acum cu o precizare despre viitorul primului 11.

Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham

O parte din fanii londonezilor au sugerat faptul că Van de Ven ar trebui să fie utilizat pe postul de fundaș stânga, în tmp ce cuplul de fundași centrali să fie format din Romero și Drăgușin, notează SpursWeb.

Totuși, Ange Postecoglou a ținut să le amintească suporterilor că pe poziția de fundaș stânga poate fi utilizat Ben Davies.

”Davies va fi titular”, a spus antrenorul lui Tottenham, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Arsenal.

Reclamă

Davies a fost, pentru multe sezoane, un om important din lotul lui Spurs. Acesta a ajuns la echipă în anul 2014, iar de atunci a adunat 329 de meciuri, 9 goluri și 23 de pase decisive în tricoul lu Spurs.

În momentul de față, jucătorul din Țara Galilor este cotat la suma de 12 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali

Sigurul român din Premier League, Radu Drăgușin, a fost luat în colimator de Victor Becali. Impresarul a vorbit deschis despre situația jucătorului, care nu a reușit să se impună, până în momentul de față, la Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul echipei naționale a fost cumpărat de Spurs, în această iarnă, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, plus bonusuri. Acesta a devenit astfel cel mai scump jucător român din istorie.

Victor Becali este de părere că Radu Drăgușin are nevoie de timp, pentru a se acomoda la Tottenham. Impresarul a dezvăluit că nu are de ce să îl laude pe fundaș, dar a menționat faptul că oamenii de la Spurs au planuri mari cu el, având în vedere suma pe care s-a făcut transferul.

„Îi trebuie timp lui Drăguşin. Nu, gata, a jucat Drăguşin, a înscris un jucător de lângă el… Nu! Şi nu am niciun motiv să-l laud eu pe Drăguşin. E un băiat tânăr, are o concurenţă foarte, foarte mare. Joacă, are concurenţă cu poate doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, nu e uşor.

Oamenii când aruncă cu milioanele aşa, eu cred că ştiu ei ce fac. Dacă au milioanele înseamnă că ştiu şi ce fac cu ele”, a spus Victor Becali, potrivit sport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi Vezi toate știrile
Citește și