Închide meniul

Ange Postecoglou, veşti bune pentru Radu Drăguşin, după meciul cu Brentford: „Vom avea mare nevoie”

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 11:29

Reclamă
Ange Postecoglou, veşti bune pentru Radu Drăguşin, după meciul cu Brentford: „Vom avea mare nevoie

"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Tottenham / Profimedia

Ange Postecoglou, veşti bune pentru Radu Drăguşin, după meciul cu Brentford. Tottenham s-a impus în meciul din etapa cu numărul 22 de pe teren propriu, scor 3-2. În minutul 88, Ange Postecoglou a decis să îl introducă pe teren pe fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu tot cu prelungiri, fundaşul român a prins nouă minute în partida cu Brentford. Oamenii lui Postecoglou nu au timp de odihnă, deoarece sâmbătă vor juca din nou în Premier League.

Ange Postecoglou, veşti bune pentru Radu Drăguşin, după meciul cu Brentford

Tottenham va juca sâmbătă în primul meci al zilei din Premier League. Echipa lui Ange Postecoglou merge pe Goodison Park pentru duelul cu Everton din etapa cu numărul 23. La finalul victoriei cu Brentford, Postecoglou a vorbit despre timpul scurt de recuperare şi a anunţat că are nevoie de prospeţime în echipa sa, astfel că sunt şanse mari ca internaţionalul român transferat în această iarnă de la Genoa să fie titular:

„Am fost în fruntea clasamentului tot sezonul, deci nu se schimbă nimic acum, că am revenit în TOP 4. Echipa încă mai poate să crească mult și meciuri ca acesta ne arată că mai avem un drum lung de parcurs. Pentru că echipa are rezultate este meritul jucătorilor, dar încă mai avem nevoie de îmbunătățiri în multe zone.

Este foarte bine că unii jucători au prins minute în seara asta. Pape a revenit azi (n.r. Sarr – de la Cupa Africii pe Națiuni), ceea ce e foarte bine pentru noi. E bine pentru Radu (n.r. Drăgușin) că a prins minute. Avem foarte puțin timp la dispoziție până la următorul meci, poate cel mai scurt timp. Sâmbătă jucăm la 12:30 (n.r. 14:30, ora României) așa că vom avea nevoie de sânge proaspăt. Va fi un meci greu”, a declarat Ange Postecoglou, la finalul partidei, potrivit Football London.

Reclamă

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford!

Cu tot cu prelungiri, Radu Drăguşin a prins nouă minute în meciul cu Brentford şi a primit nota 6.6 de la specialiştii sofascore.com. Aceasta a fost a doua partidă în care a evoluat internaţionalul român în tricoul lui Spurs, după ce a mai jucat în meciul de pe Old Trafford cu Manchester United.

Drăguşin a fost implicat în două faze în cele nouă minute în care a evoluat. În al treilea minut al prelungirilor, Drăguşin a sărit pe sub o centrare a celor de la Brentford, dar Baptise a trimis peste poartă. Trei minute mai târziu, Drăguşin a avut o intervenţie foarte bună, când l-a blocat pe Toney.

Brentford a fost echipa care a început mai bine meciul de pe terenul lui Spurs. După golul anulat de VAR al lui Roerslev Rasmussen din minutul 12, Maupay a deschis scorul trei minute mai târziu.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Ange Postecoglou a dat replica în debutul reprizei secunde. Spurs a întors scorul într-un singur minut, după reuşitele lui Udogie şi Johnson din minutele 48 şi 49. În minutul 56, brazilianul Richarlison a majorat diferenţa. Speranţele lui Brentford au revenit în minutul 67, atunci când a marcat Toney, dar echipa lui Thomas Frank a plecat învinsă de pe terenul lui Tottenham.

Cu cele trei puncte, Spurs a ajuns la 43 de puncte, fiind pe locul 4 în Premier League, după 22 de etape.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și