Închide meniul

Antonio Conte şi Thomas Tuchel, primele reacţii după conflictul de la finalul partidei Chelsea – Tottenham 2-2

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 9:27

Antonio Conte şi Thomas Tuchel, primele reacţii după conflictul de la finalul partidei Chelsea – Tottenham 2-2

Antonio Conte şi Thomas Tuchel

Antonio Conte şi Thomas Tuchel, la finalul partidei Chelsea - Tottenham/ Profimedia

Antonio Conte şi Thomas Tuchel au fost protagoniştii unui moment tensionat, la finalul partidei dintre Chelsea şi Tottenham. Cei doi manageri au sărit la bătaie pe teren, fiind opriţi de cei din staff şi de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea şi Tottenham au încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a doua din Premier League. Meciul a fost încărcat de momente tensionate, trupa lui Antonioa Conte reuşind să egaleze chiar în ultimul minut. După partidă, cei doi manageri au lămurit cele întâmplate după fluierul final.

Ce au declarat Antonio Conte şi Thomas Tuchel, după scandalul monstru de la finalul meciului Chelsea – Tottenham

Antonio Conte a explicat ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei de pe Stamford Bridge. Antrenorul lui Spurs susţine că altercaţia nu a fost din vina sa, Thomas Tuchel fiind cel care i-a ţinut mâna momente îndelungate, la salutul de după meci.

Totodată, Conte susţine că în viitor va evita astfel de momente, pentru care a fost taxat de arbitru cu un cartonaş roşu. Aceeaşi sancţiune a fost primită şi de omologul d epe banca lui Chelsea.

„Arbitrul mi-a arătat cartonașul roșu, dar el nu a înțeles dinamica evenimentelor. Dar, e ok, trebuie să accept asta. Există o filmare pentru ca toată lumea să înțeleagă ce s-a întâmplat. Cu siguranță eu nu sunt pasiv. Dacă văd agresivitate, atunci răspund cu agresivitate, dar, repet, nu asta este problema.

Reclamă

Cred că ne-am bucurat de ceea ce s-a întâmplat, dar data viitoare vom fi mult mai atenți, nu ne vom mai da mâna și așa vom rezolva problema. El stă la banca lui, eu stau la banca mea, alături de staff, și nu e nicio problemă. E păcat că pentru o astfel de situație vom rata următorul meci”, a declarat Antonio Conte, citat de Daily Mail.

Thomas Tuchel, prima reacţie după conflictul cu Antonio Conte

Thomas Tuchel a avut şi el un cuvânt de spus după altercaţia cu Antonio Conte. Germanul îi reproşează managerului lui Tottenham faptul că nu a avut puterea să-l privească în ochi, la capătul unei partide în care Spurs a avut parte de decizii favorabile din parte arbitrilor.

„Credeam că atunci când doi manageri îşi strâng mâna trebuie să se privească în ochi. Dar el se pare că a avut altă opinie. Nu a fost necesar acel incident, dar multe lucruri nu sunt necesare în fotbal şi, totuşi, se întâmplă”, a spus Thomas Tuchel, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Thomas Tuchel și Antonio Conte au sărit la bătaie la finalul derby-ului Chelsea – Tottenham 2-2

Thomas Tuchel și Antonio Conte au sărit la bătaie la finalul derby-ului Chelsea – Tottenham 2-2, din etapa a 2-a din Premier League. Cei doi manageri au trăit la intensitate maximă partida de pe Stamford Bridge, iar după fluierul de final au răbufnit.

Tottenham a egalat dramatic pe terenul lui Chelsea, în minutul 90+6, prin Harry Kane. La scurt timp după aceea, arbitrul a fluierat finalul, iar spiritele s-au încins.

Thomas Tuchel și Antonio Conte s-au aflat față în față pentru salutul tradițional de la finalul meciului, însă tensiunea și-a spus cuvântul. Din imagini se observă cum managerul lui Chelsea nu vrea să-i dea drumul la mână lui Conte, vizibil supărat din cauza golului încasat de echipa sa la ultima fază.

Conte a răspuns nervos și l-a confruntat pe Tuchel. A urmat un schimb furios de replici, iar jucătorii și oamenii din cele două staff-uri au intervenit repede pentru a evita o posibilă bătaie.

Arbitrul central le-a arătat cartonașul roșu celor doi antrenori. Tuchel și Conte au avut un dialog furibund și pe parcursul meciului, la scorul de 1-1.

Harry Kane a egalat în prelungiri pe Stamford Bridge, în derby-ul Chelsea – Tottenham 2-2

Chelsea a condus de două ori în meciul cu Tottenham, dar formația lui Antonio Conte a revenit de fiecare dată. Koulibaly a deschis scorul în minutul 19. A fost primul gol marcat de fundașul senegalez în tricoul lui Chelsea, la cea de-a doua apariție în meciurile oficiale.

Hojbjerg a restabilit egalitatea în minutul 68, după o pasă oferită de Davies. Reece James i-a readus în avantaj pe “albaștri” 9 minute mai târziu, iar Chelsea părea să se îndrepte către o victorie.

Reclamă

Planurile gazdelor au fost însă date peste cap, chiar în prelungirile partidei. Harry Kane a reluat cu capul în plasă după un corner executat ideal de Perisic și a declanșat nebunia în tabăra lui Tottenham.

Ambele echipe au câte 4 puncte după primele două etape din Premier League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și