Închide meniul
EXCLUSIV

„Radu Drăguşin, la Barcelona?” Florin Manea a dat verdictul: „Nu se grăbeşte!”

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 16:26

Reclamă
„Radu Drăguşin, la Barcelona? Florin Manea a dat verdictul: „Nu se grăbeşte!

Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Florin Manea a dat verdictul despre un posibil transfer al lui Radu Drăguşin la Barcelona. Agentul fundaşului român a dezvăluit faptul că sunt doar zvonuri, şi până în acest moment, doar Atalanta a făcut o ofertă oficială pentru stopperul echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin traversează un sezon extrem de solid la Genoa, fiind titular de bază la formaţia din Serie A. În ultima perioadă, în presa din Italia, au apărut mai multe informaţii legate de plecarea sa, Tottenham sau Barcelona fiind cu ochii pe fundaşul român.

„Radu Drăguşin, la Barcelona?” Florin Manea a dat verdictul

Florin Manea a dezvăluit că au existat discuţii cu mai multe cluburi, însă nu cu oficiali de la Barcelona, în privinţa unui transfer al lui Radu Drăguşin. Agentul a declarat că în acest moment, fundaşul român nu este grăbit să plece de la Genoa şi va aştepta o ofertă de nerefuzat.

De asemenea, Florin Manea a mai declarat că singura ofertă concrentă făcută pentru Radu Drăguşin a fost din partea celor de la Atalanta.

„Nimic nu e real din tot ce a apărut. Au fost discuţii cu anumite cluburi, dar Barcelona în niciun caz. Nu este nimic concret, până acum. Nu avem nicio ofertă, nu s-a dus mai departe discuţia cu vreo echipă. În primul rând, trebuie să se înţeleagă cu Genoa, înainte să se înţeleagă cu noi. În momentul de faţă, nu este nimic real.

Reclamă

A fost o ofertă oficială de la Atalanta, nu ştiu dacă a mai venit vreuna. Azi joacă cu Inter, nu cred că stătea nimeni să mă sune pe mine să-mi spună de vreo ofertă. Probabil, dacă vor veni oferte oficiale, mă vor contacta. Dar nu ştiu de nicio ofertă oficială. Pe Radu nu-l grăneşte nimeni să plece. Dacă există un club puternic, care îl doreşte cu adevărat, vom lua în calcul posibilitatea. Stă foarte bine la Genoa, deocamdată, nu-l grăbeşte nimeni”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Anunţul presei din Spania despre interesul Barcelonei pentru Radu Drăguşin

Mundo Deportivo a anunţat că FC Barcelona a pregătit banii pentru transferul lui Radu Drăgușin. Faimoasa publicație spaniolă a făcut o dezvăluire uluitoare despre fundașul echipei naționale.

După ce s-a scris despre interesul formațiilor Tottenham și Nottingham Forest, spaniolii anunță faptul că FC Barcelona vrea să îl transfere pe Radu Drăgușin pentru suma de 30 de milioane de euro. Totuși, potrivit jurnaliștilor iberici, Genoa nu ar fi dispusă să îl lase pe fundaș să plece pentru această sumă.

Reclamă 4 / 0/3

”Informațiile menționate indică faptul că Barcelona ar avea 30 de milioane de euro pregătiți pentru a-l semna pe Drăgușin, dar această sumă nu ar fi suficientă pentru a-i convinge pe cei de la Genoa să-și lase unul dintre pilonii defensivi să plece”, a notat jurnaliștii de la mundodeportivo.com.

Radu Drăgușin are toate șansele să devină cel mai scump jucător român transferat vreodată, așa cum a fost menționat și anterior. În momentul de față, recordul este deținut de Adrian Mutu, care s-a transferat de la Parma la Chelsea, în anul 2003, în schimbul sumei de 19 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și