Închide meniul

Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 16:25

Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională

Lovitură pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin / Profimedia

Antrenorul lui Tottenham a făcut anunțul care a venit ca lovitură pentru Radu Drăgușin. La o conferință de presă, Ange Postecoglou i-a dat o veste proastă fundașului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de meciul dintre Tottenham și Luton, de marți, presa din Anglia anunțase faptul că fundașul echipei naționale urma să fie titular. Totuși, Postecoglou a făcut acum un anunț despre apărarea echipei.

Lovitură pentru Radu Drăgușin

Tehnicianul londonezilor a dezvăluit faptul că Micky van de Ven a revenit la antrenamentele echipei și că poate fi utilizat la următoarea partidă din campionat.

”Toți jucătorii care au fost la echipele naționale s-au întors apți. Sunt toți în regulă. Micky (n.r.- van de Ven) a lipsit la ultimul meci. S-a antrenat în ultimele zile și este disponibil”, a spus antrenorul lui Spurs, potrivit Football London.

Radu Drăgușin a fost titularizat la înfrângerea cu Fulham (0-3) și i-a luat locul în apărare lui Van de Ven. La acel meci, românul a obținut o notă bună, dar a fost luat în colimator de fanii lui Spurs, care erau nervoși pentru că echipa favorită a pierdut, în mod inexplicabil.

Reclamă

Până în momentul de față, Radu Drăgușin a adunat 5 partide în tricoul lui Tottenham. A ajuns în lotul lui Postecoglou în această iarnă, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!

Un fost internaţional englez, Owen Hargreaves, a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia. Internaţionalul român a fost titular pentru prima oară în meciul Fulham – Tottenham 3-0.

El a fost notat cu 6.7 de site-ul de specialitate sofascore.ro, în timp ce colegul său din centrul apărării a primit nota 7.8. Udogie şi Pedro Porro, care au jucat pe benzi, au primit note mai mici, 6.2, respectiv 6.1. Drăguşin a fost titular în absenţa lui Micky van de Ven.

Reclamă 4 / 0/3

„Știm cât de dificil e acest campionat, în special pentru cineva care este titularizat în premieră. Dar el e un jucător grozav și va fi un fotbalist foarte bun.

Se pune multă presiune pe cineva care nu este obișnuit să joace într-un meci de asemenea nivel”, a declarat Owen Hargreaves despre Radu Drăguşin, potrivit tbrfootball.com.

Născut în Canada, Owen Hargreaves a jucat de 42 de ori pentru naţionala mare a Angliei. Hargreaves a cucerit 4 titluri de campion în Bundesliga cu Bayern Munchen şi o Ligă a Campionilor, în sezonul 2000-2001, cu aceeaşi echipă.

În vara lui 2007, s-a transferat de la Bayern Munchen la Manchester United. A reuşit să cucerească titlul în Premier League din primul sezon. Totodată, a cucerit în acelaşi sezon, cu Manchester United, a doua sa Ligă a Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și