Închide meniul

Antrenorul lui Tottenham nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Radu Drăgușin: „Știa că meciurile nu îi sunt garantate”

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 16:42

Reclamă
Antrenorul lui Tottenham nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Radu Drăgușin: Știa că meciurile nu îi sunt garantate”

Gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat o repriză la Tottenham

Radu Drăgușin / Profimedia

Antrenorul lui Tottenham nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Radu Drăgușin. Ange Postecoglou a clarificat situația fundașului român, înainte de următoarea partidă din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spurs se va duela sâmbătă cu Wolverhampton, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 25 a sezonului din campionatul englez. La această partidă, tehnicianul londonezilor îi poate oferi o nouă șansă fundașului român.

Antrenorul lui Tottenham nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Radu Drăgușin

Tehnicianul lui Spurs a spus că Radu Drăgușin se antrenează din greu, însă acesta nu este o variantă, momentan, pentru postul de titular. Ange Postecoglou a menționat și că fundașul echipei naționale știa că nu are meciurile garantate și că acesta ar fi rămas la Genoa, dacă și-ar fi dorit din start postul de titular.

Totodată, antrenorul a dat asigurări că Radu Drăgușin nu a fost cumpărat pentru a fi rezervă și că acesta va fi integrat, în viitor, în echipă.

„Drăgușin este excelent, muncește din greu. La Genoa juca. Dacă ar fi fost interesat doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să mergi la cluburi mari, face parte din proces (n.r – situația de a nu juca). Știa asta și de aceea mi l-am dorit, pentru că era conștient de ce provocare îl va aștepta aici, dar și de faptul că meciurile nu îi vor fi garantate.

Reclamă

Drăgușin se adaptează. Avem un stil de joc mult diferit față de cel cu care el era obișnuit. L-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine atunci când a evoluat.

Repet, nu l-am cumpărat pentru șase luni. L-am adus la acest club pentru o perioadă lungă, iar în acest sezon deja am văzut ce impact a existat când că am pierdut doi fundași centrali (n.r – pe Romero și Van de Ven, care au fost accidentați). Nu vreau ca acest lucru să se repete în viitor, așa că Radu este aici. În următoarele trei-patru luni, cele de dinainte de finalul sezonului, trebuie să se adapteze și să muncească din greu.

Drăgușin e remarcabil la antrenamente, are o atitudine grozavă. Ceilalați jucători i-au văzut cu adevărat calitățile și este gata să joace”, a spus Ange Postecoglou, la conferința de presă, potrivit Football London.

Reclamă 4 / 0/3

Mama lui Radu Drăguşin, mesaj pentru toţi românii

Fostă baschetbalistă şi componentă a naţionalei României, Svetlana Drăguşin a fost prezentă la Gala Sportului Românesc. A oferit detalii de ultimă oră despre fundaşul de 22 de ani care a devenit cel mai scump jucător român. 30 de milioane de euro a plătit Spurs în conturile italienilor de la Genoa.

„(V-aţi fi dorit să fie şi Radu aici?) Cu siguranţă, mi-aş fi dorit să fie, dar e pregătirea acum şi îşi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham.

(Cum a fost să schimbaţi Italia cu Anglia, că mergeţi des la el?) A fost mai greu, Italia este o ţară foarte frumoasă, dar şi Anglia este primitoare, ne simţim foarte bine! Sperăm să se acomodeze cât mai repede! Se simte foarte bine„, a declarat Svetlana Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și