Închide meniul

Anunț de ultimă oră făcut de MARCA despre viitorul lui Cristiano Ronaldo! Portughezul ar putea rămâne în Premier League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2022, 22:06

Anunț de ultimă oră făcut de MARCA despre viitorul lui Cristiano Ronaldo! Portughezul ar putea rămâne în Premier League

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, într-un meci / Profimedia

Cotidianul spaniol MARCA anunță că Cristiano Ronaldo ar putea rămâne în Premier League după plecarea de la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo ar fi dorit de Newscastle, cea mai bogată echipă din lume. Starul lusitan poate ajunge însă și la Al Nassr. Ambele formații sunt deținute de Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

MARCA anunță că Cristiano Ronaldo ar putea rămâne în Premier League

Newcastle, preluată anul trecut de fondul de investiții condus de prințul Arabiei Saudite, are un sezon de vis în Premier League, unde ocupă locul al treilea.

De cealaltă parte, Al Nassr este pe poziția secundă în campionatul Arabiei Saudite. În campionatul din Golf antrenează și românul Marius Șumudică, la Al Raed.

Anunțul MARCA despre interesul lui Newcastle și Al Nassr pentru Ronaldo vine după ce, în presa internațională, s-a scris că portughezul are oferte de la Sporting Lisabona, Inter Miami și Al Hilal.

Reclamă

Manchester United a anunțat marți seară despărțirea oficială de Cristiano Ronaldo. Anunțul „diavolilor” a fost făcut la câteva zile după ce atacantul de 37 de ani a oferit un interviu-exploziv în presa din Anglia, în care i-a desființat pe Erik ten Hag și oficialii de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United

Tot marți seară, CR7, aflat în prezent la Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Portugaliei, și-a declarat dragostea pentru Manchester United și fanii săi.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Manchester United, am decis de comun acord să încheiem contractul mai repede. Iubesc Manchester United și fanii, asta nu se va schimba niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, simt că este momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc echipei numai succese pentru restul sezonului și în viitor”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului BBC, Simon Stone.

Ronaldo a făcut până acum unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, reușind un singur gol în 10 apariții în Premier League. Sub comanda lui Erik ten Hag, starul lusitan a fost „retrogradat” pe banca de rezerve. El revenise la United în august 2021.

Ronaldo: „Manchester United m-a trădat!”

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și