Închide meniul

Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham

Alex Ioniță Publicat: 4 mai 2024, 15:31

Reclamă
Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham

Anunț important despre Radu Drăgușin!

Radu Drăgușin, în timpul meciului cu Aston Villa / Profimediaimages

Englezii au făcut un anunț important despre Radu Drăgușin! Aceștia au dezvăluit ce se va întâmpla cu românul, după mesajul transmis de Florin Manea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul lui Radu Drăgușin a dezvăluit că acesta ar putea pleca de la Tottenham, în situația în care va rămâne rezervă și în sezonul viitor.

Anunț important despre Radu Drăgușin!

Acum, jurnaliștii britanici au anunțat faptul că Radu Drăgușin va fi, cel mai probabil, rezervă la următorul duel din Premier League. Este vorba despre derby-ul cu Liverpool.

În apărare, englezii anunță că Ange Postecoglou va miza pe Emerson Royal, Micky van de Ven, Cristian Romero și Pedro Porro.

„Emerson Royal va fi din nou titularizat în partea stângă a apărării, chiar dacă s-a chinuit cu Chelsea. Ange Postecoglou mai are câteva opțiuni, în afară de a-l muta pe Micky Van de Ven în stânga și a-l introduce pe Radu Drăgușin.

Reclamă
Reclamă 4

Van de Ven rămâne în centrul apărării alături de Cristian Romero, în timp ce Pedro Porro va ocupa poziția de fundaș dreapta”, au notat jurnaliștii de la SpursWeb.

Derby-ul dintre Liverpool și Tottenham se va juca duminică, de la ora 18:30. Partida contează pentru etapa cu numărul 36 a sezonului de Premier League.

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin

Florin Manea a venit cu un anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin. Internaționalul român a fost „uitat” pe bancă de Ange Postecoglou în ultimele meciuri ale lui Tottenham și nu are meciuri în picioare înainte de EURO 2024. Transferat pentru 30 de milioane de euro de gruparea din Premier League, fundașul de 22 de ani nu trece prin cel mai bun moment al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin era jucător de bază la Genoa în Serie A, dar încă nu a reușit să își câștige locul de titular la noua echipă. Le-a refuzat pe Bayern și Napoli pentru a-și îndeplini visul de a juca în Anglia.

„Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe. Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.

S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli„, a declarat Florin Manea la Radio CRC.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
18:13

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri! Contractul va fi valabil până în vara lui 2027!

18:04

LIVE VIDEOCanada – Slovacia și Elveția – Germania se joacă ACUM în AntenaPLAY! Programul fazelor finale de la CM de hochei

18:00

Lotul provizoriu al Italiei, pentru EURO 2024! Fotbalistul suspendat pentru pariuri, prezent! Vedetele care lipsesc

17:57

Dorinel Munteanu a început „revoluţia” pe care o anunţa la Oţelul! 7 jucători au plecat deja! Mesajul clubului

17:53

„Pentru acei bani, să își asume!” Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

17:40

Nume surpriză pentru banca lui Bayern Munchen! Ce antrenor s-ar fi înţeles deja cu bavarezii, după plecarea lui Thomas Tuchel

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și