Închide meniul

Anunțul englezilor despre Radu Drăgușin, cu o zi înainte de Manchester United – Tottenham! Ce se întâmplă cu fundașul român

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 15:49

Reclamă
Anunțul englezilor despre Radu Drăgușin, cu o zi înainte de Manchester United – Tottenham! Ce se întâmplă cu fundașul român

Anunțul englezilor despre Radu Drăgușin, cu o zi înainte de Manchester United - Tottenham

Radu Drăgușin, în timpul unui antrenament la Tottenham / Profimedia

S-a aflat care a fost anunțul englezilor despre Radu Drăgușin, cu o zi înainte de Manchester United – Tottenham. Presa britanică a transmis faptul că Radu Drăgușin și-a primit cartea verde și va putea evolua în duelul „de foc” de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a efectuat deja și primul antrenament, alături de noii săi colegi de la Tottenham. Fundașul a devenit cel mai scump jucător român, după ce Spurs a plătit nu mai puțin de 30 de milioane de euro în schimbul semnăturii sale.

Anunțul englezilor despre Radu Drăgușin, cu o zi înainte de Manchester United – Tottenham

Englezii de la Daily Mail au notat faptul că Radu Drăgușin are undă verde pentru a debuta la Tottenham. La conferința de presă premergătoare partidei cu Manchester United, Ange Postecoglou a transmis că fundașul român de 21 de ani va fi cu siguranță în lotul lui Spurs, în cazul în care se vor pune la punct toate actele.

„Radu Drăgușin a primit permisul de muncă și va putea face parte din echipă pentru a înfrunta Manchester United, duminică. Fundașul a primit undă verde la Guvern, iar Ange Postecoglou va decide dacă-l va include în echipă pentru a înfrunta formația lui Erik ten Hag”, au transmis britanicii de la dailymail.co.uk.

Tottenham a învins-o pe Bayern, în lupta pentru a obține semnătura lui Radu Drăgușin. Bavarezii au intrat mai târziu în cursa pentru fundașul român, i-au oferit acestuia un salariu mai mare, însă în cele din urmă, stoperul naționalei a ales Premier League.

Reclamă

Tottenham se va deplasa pe terenul celor de la Manchester United, pentru duelul din etapa a 21-a din Premier League. Partida se va desfășura duminică, de la ora 18:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

În cazul în care Radu Drăgușin nu va prinde niciun minut la Tottenham, în duelul cu Manchester United, fundașul român ar putea debuta la noua echipă în duelul cu Manchester City. Spurs îi va înfrunta pe „cetățeni” vineri, de la ora 22:00, într-un meci din șaisprezecimile Cupei Angliei.

Florin Gardoş, sfat preţios pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Florin Gardoş i-a dat un sfat preţios lui Radu Drăguşin, după transferul acestuia la Tottenham. Fostul internaţional a declarat că fundaşul de 21 de ani ar trebui să se aştepte la un ritm infernal în Premier League. De asemenea, Gardoş este de părere că Drăguşin nu ar trebui folosit încă din primul meci, cel cu Manchester United, din această rundă de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Surpriza a fost că a progresat atât de rapid, el abia ce promovase în Serie A în vară şi uite că şase luni mai târziu este curtat de nişte echipe uriaşe. Asta denotă că e foarte talentat şi sigur a contat şi backgroundul lui, că a jucat la Juventus devreme. Am auzit că este un jucător foarte serios, se vede că e matur după cum vorbeşte…şi în joc se vede.

Este la o echipă unde antrenorul este foarte apreciat, antrenorul l-a dorit şi eu nu cred că în următorul an şi jumătate, Postecocglou va pleca. Există, probabil, cel mai mare entuziasm din ultimii 5-6 ani la Tottenham. Poate ar fi mai bine să nu joace chiar direct (n.r. în urmatoarele meciuri). Dar na…cu Manchester United, care nu e o echipă tocmai bună în momentul ăsta, să intre şi să dea un gol cu capul. Eu cred că mai degrabă va juca cu City”, a declarat Florin Gardoş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și