Închide meniul

„Aproape ca un jucător de LIGA A PATRA!” Roy Keane, atac devastator la Erling Haaland după Manchester City – Arsenal 0-0

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 9:17 / Actualizat: 1 aprilie 2024, 10:40

Reclamă
„Aproape ca un jucător de LIGA A PATRA! Roy Keane, atac devastator la Erling Haaland după Manchester City – Arsenal 0-0

Roy Keane, atac devastator la Erling Haaland după Manchester City - Arsenal 0-0

Erling Haaland/ Profimedia

Roy Keane nu s-a ferit şi a avut un atac devastator la Erling Haaland după Manchester City – Arsenal 0-0. Legenda lui Manchester United a oferit o declaraţie incredibilă despre golgheterul la zi din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce nu a reuşit să înscrie împotriva lui Liverpool, starul lui Pep Guardiola a încheiat fără gol şi derby-ul cu Arsenal. „Cetăţenii” au remizat pe teren propriu cu echipa lui Mikel Arteta şi au făcut un pas greşit în lupta pentru titlu.

Roy Keane, atac devastator la Erling Haaland după Manchester City – Arsenal 0-0

Roy Keane nu a avut milă de Haaland, care a avut o evoluţie sub aşteptări împotriva „tunarilor”. Reacţia pe care a avut-o în direct s-a viralizat imediat.

„Nivelul jocului său general este atât de slab, și nu doar astăzi. Cred că disponibilitatea sa în fața porții, loviturile de cap sau orice, sunt cele mai bune din lume.

Dar pentru jocul său general, pentru un astfel de jucător, este atât de slab, și nu doat astăzi. Cred că trebuie să se îmbunătățească deoarece este aproape ca un jucător de Liga a 4-a”, a declarat Roy Keane, conform dailymail.co.uk.

Reclamă

Erling Haaland nu a mai marcat de trei meciuri la Manchester City. În acest sezon, atacantul norvegian a marcat nu mai puțin de 29 de goluri în toate competițiile, în cele 35 de meciuri jucate. De asemenea, acesta și-a mai trecut în cont și șase pase decisive.

Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial

Erling Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial. Echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona visează să-l transfere pe atacantul norvegian Erling Haaland de la formaţia engleză Manchester City în vara anului 2025, informează cotidianul El Mundo Deportivo.

FC Barcelona contează pentru următorul sezon pe serviciile polonezului Robert Lewandowski, care a refuzat un salariu de 100 de milioane de euro pe an din Arabia Saudită pentru a continua să joace la la nivel înalt alături de gruparea catalană.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, pentru campania 2025-2026, Barca speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor prin aducerea unui atacant de mare valoare. Clubul catalan speră ca până atunci să-şi regleze problemele financiare, în condiţiile în care urmează să inaugureze noul stadion Camp Nou, pentru a dispune de banii necesari în vederea achiziţionarea unui jucător de nivelul lui Haaland, scrie agerpres.ro.

În plus, pentru realizarea acestui obiectiv, Barca mizează şi pe relaţia foarte bună dintre preşedintele său, Joan Laporta, şi impresara fotbalistului norvegian, Rafaela Pimenta, adaugă ziarul citat.

El Mundo Deportivo mai scrie că Haaland şi-ar fi dat acordul să vină la FC Barcelona în vara anului 2022, după o întâlnire cu antrenorul Xavi Hernandez care a avut loc la Munchen, dar mutarea nu s-a mai realizat atunci din cauza situaţiei economice dificile cu care se confrunta clubul „blaugrana”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și