Închide meniul

Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2024, 16:48

Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli

Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial

Pep Guardiola şi Erling Haaland / Profimediaimages

Erling Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial. Echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona visează să-l transfere pe atacantul norvegian Erling Haaland de la formaţia engleză Manchester City în vara anului 2025, informează cotidianul El Mundo Deportivo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona contează pentru următorul sezon pe serviciile polonezului Robert Lewandowski, care a refuzat un salariu de 100 de milioane de euro pe an din Arabia Saudită pentru a continua să joace la la nivel înalt alături de gruparea catalană.

Erling Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial

Însă, pentru campania 2025-2026, Barca speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor prin aducerea unui atacant de mare valoare. Clubul catalan speră ca până atunci să-şi regleze problemele financiare, în condiţiile în care urmează să inaugureze noul stadion Camp Nou, pentru a dispune de banii necesari în vederea achiziţionarea unui jucător de nivelul lui Haaland, scrie agerpres.ro.

În plus, pentru realizarea acestui obiectiv, Barca mizează şi pe relaţia foarte bună dintre preşedintele său, Joan Laporta, şi impresara fotbalistului norvegian, Rafaela Pimenta, adaugă ziarul citat.

El Mundo Deportivo mai scrie că Haaland şi-ar fi dat acordul să vină la FC Barcelona în vara anului 2022, după o întâlnire cu antrenorul Xavi Hernandez care a avut loc la Munchen, dar mutarea nu s-a mai realizat atunci din cauza situaţiei economice dificile cu care se confrunta clubul „blaugrana”.

Reclamă

Atacantul norvegian a ajuns în final la Manchester City, pentru care a înscris 81 de goluri în 86 de meciuri disputate în toate competiţiile şi alături de care a câştigat anul trecut titlul în Premier League, Cupa Angliei şi trofeul Ligii Campionilor.

Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului

Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Starul norvegian nu a stat pe gânduri, atunci când a vorbit despre performanțele acestuia. Este vorba despre Lionel Messi, jucător care i-a „suflat” 2 trofee starului de la Manchester City. Este vorba despre Balonul de Aur și trofeul „FIFA The Best”.

Superstarul din lotul lui Pep Guardiola a spus că Lionel Messi este, în opinia sa, cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Erling Haaland a menționat faptul că superstarul argentinian a câștigat toate trofeele importante și că acest lucru l-a trimis direct pe prima poziție, în topul jucătorilor legendari.

Reclamă 4 / 0/3

„A câștigat toate trofeele, a câștigat și Cupa Mondială. În opinia mea este cel mai bun jucător din istorie”, a spus Erling Haaland, citat de marca.com, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Copenhaga, din optimile UEFA Champions League.

Returul din „dubla” dintre Manchester City și FC Copenhaga este programat miercuri, de la ora 22:00. Partida va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro. În manșa tur, elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu scorul de 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și