Închide meniul

„Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă

Viviana Moraru Publicat: 3 mai 2024, 9:09

Reclamă
„Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid! Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat pe bancă

Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou "uitat" pe bancă

Radu Drăguşin, înaintea unui meci al lui Tottenham/ Profimedia

Fanii lui Tottenham îl cer pe Radu Drăguşin titular la echipă, după ce fundaşul român a fost din nou „uitat” pe bancă de Ange Postecoglou. Suporterii au răbufnit, după ce Spurs a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a fost învinsă de Chelsea, în ultima etapă din Premier League. Spurs a pierdut cu 0-2, în meciul în care Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată.

Fanii lui Tottenham îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă

În centrul apărării la Tottenham, titulari la meciul cu Chelsea au fost Cristian Romero şi Micky van de Ven. Însă, fanii lui Tottenham nu înţeleg de ce a fost titularizat Emerson Royal pe postul de fundaş stânga, date fiind accidentările lui Udogie şi Davies. Brazilianul a avut o evoluţie extrem de modestă împotriva lui Chelsea, fiind unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.

Suporterii l-au cerut astfel titular pe Radu Drăguşin, fiind convinşi că fundaşul român ar putea avea o prestaţie mai bună faţă de Emerson Royal. Românul ar putea chiar evolua şi pe postul său obişnuit, în cazul în care Micky van de Ven va fi trecut în banda stângă a defensivei.

Fanii lui Spurs au adus aminte şi de interesul pe care Bayern l-a arătat pentru Radu Drăguşin. Înainte să o aleagă pe Tottenham, fundaşul român a negociat şi cu bavarezii, însă şi-a dorit să evolueze în Premier League.

Reclamă
Reclamă 4

Suporterii s-au întrebat, după al cincilea meci ca rezervă al lui Drăguşin la Tottenham, dacă acesta regretă că nu a ales să joace pentru Bayern, având posibilitatea să fie titular contra lui Real Madrid, în semifinalele din Champions League.

„Imaginați-vă cum e să fii Drăgușin acum! Stă pe banca de rezerve la Tottenham, în loc să joace în semifinalele Champions League cu Bayern”, „Ange, Drăgușin trebuie să joace în locul lui Emerson”, „L-aș fi băgat pe Drăgușin în teren, iar pe Romero în locul lui Sarr la mijloc” şi „De ce l-am mai cumpărat pe Drăgușin?” au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor lui Tottenham, pe Twitter.

„Ce nu are Radu Drăguşin?” Gabi Tamaş, răspuns fără să stea pe gânduri

Întrebat despre ceea ce îi lipseşte lui Radu Drăguşin, Gabi Tamaş a răspuns fără să stea pe gânduri. Fostul fundaş central al naţionalei României a tras un semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu cu o lună şi jumătate înainte de EURO 2024.

Reclamă

Gabi Tamaş ştie care este principala problemă pe care o are Radu Drăguşin şi îi cere selecţionerului României să fie atent cum alcătuieşte primul 11 la turneul final.

”Hai să îți explic eu. Fundașii centrali sunt buni toți patru. Dar ce n-are Drăgușin? E bun tactic că știe să stea în teren. N-are viteză, că de asta stă mai jos. Când ai unul fără viteză, pe cine pui lângă el? Pe unul cu viteză. Burcă are viteză? Eu cu Goian ne completam foarte bine. Eu aveam viteză.

Dacă ții minte, nea Piți l-a pus pe Cristi Chivu la mijloc din fundaș central”, a spus Gabi Tamaș, potrivit iamsport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:04

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și