Închide meniul

„Ar putea fi dominant!” Englezii, anunţ uriaş pentru Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla din sezonul viitor la Tottenham

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 17:27

Reclamă
„Ar putea fi dominant! Englezii, anunţ uriaş pentru Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla din sezonul viitor la Tottenham

"Ar putea fi dominant!" Englezii, anunţ uriaş pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Tottenham/ Profimedia

Englezii au făcut un anunţ uriaş pentru Radu Drăguşin. Aceştia au analizat situaţia fundaşilor lui Tottenham şi au concluzionat că stopperul naţionalei României ar urma să primească mai multe minute, în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin se pregăteşte în prezent pentru participarea la EURO 2024, alături de România. Ultimul amical al naţionalei, înainte de turneul final din Germania, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, de la 21:00.

Englezii, anunţ uriaş pentru Radu Drăguşin

Presa din Anglia a analizat fundaşii pe care Ange Postecoglou îi va avea la dispoziţie, în sezonul viitor. Englezii au notat că Micky van de Ven, fundaşul cu care Radu Drăguşin s-a luptat pentru un loc în primul 11, ar putea fi trecut în banda stângă a apărării lui Spurs.

În acest context, jurnaliştii britanici au transmis că Radu Drăguşin ar urma să devină fundaşul cel mai „dominant” din defensiva lui Tottenham, urmând să primească astfel mai multe minute din partea managerului londonezilor.

„Spurs va avea o apărare formată din Pedro Porro, Cristian Romero, Radu Drăgușin, Micky Van De Ven și Destiny Udogie.

Reclamă
Reclamă 4

Romero s-a descurcat excelent în dreapta într-un sistem cu trei fundași centrali, sub conducerea lui Conte. Destiny Udogie și Pedro Porro au evoluat ca fundași laterali la Udinese, respectiv Sporting. Viteza lui Van De Ven îl face un jucător care s-ar potrivi foarte bine în stânga, pentru că nu are nicio problemă să protejeze zone mari și să găsească spații.

Astfel, Drăgușin poate primi mai multe minute și ar putea fi apărătorul dominant dintre cei trei fundași centrali”, au notat cei de la hotspurhq.com.

Topul în care Radu Drăguşin a încheiat sezonul peste Virgil van Dijk

Radu Drăgușin e uriaș, după ce specialiștii au dezvăluit topul în care fundașul român a încheiat sezonul peste Virgil van Dijk. Deși a evoluat în puține meciuri ca titular la Tottenham, cel mai scump jucător român din istorie s-a clasat pe primul loc într-un clasament important.

Reclamă

Radu Drăgușin este fundașul, din primele cinci campionate ale Europei, care a fost driblat de cele mai puține ori, statistică raportată la numărul de meciuri bifate. Fundașul român se clasează pe primul loc în acest top, fiind urmat de starul lui Liverpool, Virgil van Dijk, notează statisticienii de la WhoScored.

Concret, Radu Drăgușin a fost driblat doar o singură dată în sezonul recent încheiat. Acesta are cifre mai bune la acest capitol și decât fundașii Francesco Acerbi, de la Inter, sau Castello Lukeba, de la Leipzig.

Sursa menționată anterior a încheiat acest clasament, după ce a luat în calcul doar fundașii care au bifat cel puțin 2000 de minute în sezonul 2023-2024.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și