Închide meniul

Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: „Spune multe despre caracterul lui”

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2024, 19:19

Reclamă
Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: „Spune multe despre caracterul lui

Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: "Spune multe despre caracterul lui"

Arne Slot, cu tricoul lui Liverpool / Liverpool FC

Arne Slot a ajuns la Liverpool. Anunţat ca succesor al lui Jurgen Klopp pe Anfield chiar de către antrenorul german, în ultima zi a acestuia pe banca echipei, Slot şi-a încheiat vacanţa şi este pregătit de noua provocare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al celor de la Feyenoord a îmbrăcat în premieră echipamentul lui Liverpool, a vizitat baza de pregătire şi a oferit primul interviu din postura de antrenor al „cormoranilor”.

Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: „Spune multe despre caracterul lui”

Inevitabil, el a vorbit şi despre Jurgen Klopp, cel care a stat pe banca lui Liverpool aproape nouă ani. Germanul a reuşit să readucă echipa în elita fotbalului mondial, câştigând opt trofee pe Anfield.

Noul antrenor al lui Liverpool a dezvăluit şi ce a vorbit cu antrenorul german, olandezul simţind din discuţiile pe care cei doi le-au purtat că Jurgen Klopp s-a bucurat enorm pentru numirea lui Slot pe banca echipei:

Reclamă
Reclamă 4

„Mi-a oferit mai multe sfaturi bune. Ce a ieşit în evidenţă a fost faptul că a fost foarte bucuros pentru mine şi, cred ă a spus-o şi el în presă, că va fi fanul meu numărul 1 pentru că el o va susţine mereu pe Liverpool, lucru pe care nu îl vezi foarte des. Asta spune multe despre caracterul lui, despre felul cum a gestionat această situaţie”, a declarat Arne Slot, potrivit liverpoolfc.com.

Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool

Jurgen Klopp a oferit un moment care probabil va rămâne în istorie. În timpul discursului său de rămas bun, i-a îndemnat pe fani să cânte alături de el numele succesorului său pe banca lui Liverpool: „Am o idee (n.r.- despre ce ați putea cânta sezonul următor), pentru că am auzit o melodie în ultima vreme”, a spus Klopp, conform LFC TV, urmând să strige numele următorului antrenor al lui Liverpool: „Arne Slot, la, la, la, la”.

Reclamă

Jurgen Klopp şi-a continuat discursul şi s-a declarat extrem de bucuros pentru toate momentele trăite alături de Liverpool, pe Anfield. Germanul a fost extrem de emoţionat în timpul discursului şi le-a mulţumit tuturor fanilor „cormoranilor”.

„Sunt atât de bucuros pentru voi toţi, pentru atmsoferă, pentru meci, pentru că fac parte dn această familie. E incredibil, vă mulţumesc mult. Nu se simte ca un sfârşit, se simte ca un început pentru că am văzut azi o echipă cu jucători tineri, talentaţi, plin de dorinţă. Asta e parte din dezvoltare, din ceea ce aveţi nevoie.

Dar de câteva săptămâni primesc prea multă atenţie, nu e confortabil. Dar în acest timp am realizat multe. Nimeni nu vă spune să vă opriţi din a crede.

Sunt unul dintre voi acum. Pe hanoracul meu scrie ‘Mulţumesc, vă iubesc’ şi ‘Nu voi merge niciodată singur’. Vă mulţumesc pentru asta. Sunteţi cei mai buni din lume”, a mai spus Jurgen Klopp.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și