Închide meniul

Arsenal Londra l-a transferat pe Jorginho de la Chelsea. Detaliile transferului momentului în Premier League

Publicat: 31 ianuarie 2023, 13:15

Reclamă
Arsenal Londra l-a transferat pe Jorginho de la Chelsea. Detaliile transferului momentului în Premier League

Arsenal, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Twitter

Arsenal Londra l-a transferat pe Jorginho de la Chelsea şi a dat o lovitură de proporţii. Mijlocaşul se afla deja în ultimele 6 luni de contract cu Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jorginho la Arsenal este mutarea momentului în fotbalul mondial. Mijlocaşul va juca echipa lui Mikel Arteta până în 2024. De asemenea, există o opţiune de prelungire a contractului pe încă un an.

Arsenal Londra l-a transferat pe Jorginho de la Chelsea

Arsenal Londra a plătit pentru ca Jorginho să vină încă de pe acum suma de 12 milioane de lire sterline. Nu este pentru prima dată când Arsenal a negociat pentru transferul lui Jorginho. În 2020, după ce mijlocaşul a câştigat Liga Campionilor, „tunarii” au încercat să îl cumpere de la Chelsea, scrie skysport.com.

Jorginho a ajuns la Chelsea în 2018, când clubul de pe „Stamford Bridge” a plătit 50 de milioane de euro celor de la Napoli.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jorginho

Arsenal l-a transferat şi pe Leandro Trossard în această iarnă

Arsenal, transfer de titlu! „Tunarii” l-au transferat de la Brighton pe Leandro Trossard, extremă belgiană în vârstă de 28 de ani. Formația de pe Emirates este lider în Premier League și se întărește pentru a cuceri titlul după o pauză de 19 ani.

Reclamă
Reclamă

Leandro Trossard a impresionat în acest sezon la Brighton, una dintre revelațiile din Premier League. Belgianul a semnat un contract valabil până în 2027 cu formația din nordul Londrei.

„Suntem foarte bucuroși să îl avem în echipă. Cunoaște campionatul și cred că va avea un impact imediat la Arsenal. L-am urmărit de mai mult timp.

Chiar avem nevoie de un fotbalist polivalent. Poate evolua pe foarte multe poziții în linia ofensivă”, a declarat Mikel Arteta, tehnicianul „tunarilor”, conform BBC.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:25

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și