Închide meniul

Arsenal – Manchester City 1-3. Pep Guardiola a câştigat derby-ul din Premier League! Erling Haaland a înscris şi City e lider

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 23:15 / Actualizat: 24 iulie 2023, 15:48

Arsenal – Manchester City 1-3. Pep Guardiola a câştigat derby-ul din Premier League! Erling Haaland a înscris şi City e lider

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, chiar dacă starul lui Manchester City a marcat 12 goluri în 8 meciuri

Erling Haaland şi Kevin de Bruyine, în Sevilla - Manchester City 0-4 / Profimedia Images

Arsenal – Manchester City 1-3. Starurile lui Pep Guardiola au câştigat derby-ul cu o miză uriaşă în lupta pentru titlul din Premier League. Erling Haaland a stabilit rezultatul final cu al 26-lea gol stagional şi i-a ajutat pe „cetăţeni” să urce pe primul loc în campionatul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

City a avut viaţă grea pe Emirates, în restanţa etapei cu numărul 12 din Premier League. Chiar dacă Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 24, Saka a restabilit egalitatea din penalty (42). Grealish a dus-o pe Manchester City în avantaj în minutul 72, iar Erling Haaland a stabilit rezultatul final (82), 3-1 pentru campioana en-titre.

Cu acest succes, Manchester City a egalat-o la puncte pe Arsenal. „Cetăţenii” au un golaveraj mai bun decât rivalii lor, dar şi un meci în plus.

LIVE SCORE Arsenal – Manchester City 1-3

Min. 90+5: Arsenal – Manchester City 1-3. Final de meci! City a urcat pe primul loc în Premier League!

Min. 72: Arsenal – Manchester City 1-3. GOOOLLL Erling Haaland! Starul norvegian nu a mai ratat şi a înscris un un şut din interiorul careului. A fost al 26-lea gol stagional!

Reclamă

Min. 72: Arsenal – Manchester City 1-2. GOOOLLL! „Cetăţenii” lui Guardiola au trecut din nou în avantaj, după o fază plecată de la Erling Haaland. Grealish a marcat şi City este din nou pe primul loc în Premier League.

Min. 42: Arsenal – Manchester City 1-1! Saka a restabilit egalitatea pe Emirates. A executat impecabil penalty-ul!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 41: Penalty pentru Arsenal! Saka se pregăteşte să execute de la punctul cu var.

Min. 24: Arsenal – Manchester City 0-1! Kevin De Bruyne a deschis scorul după o gafă nepermisă făcută de Tomiyasu. Fundaşul „tunarilor” a trimis mingea spre propriul portar, dar balonul a fost interceptat de belgianul lui City. De Bruyne l-a lobat perfect pe Ramsdale! La acest scor, Manchester City este primul loc în Premier League.

Min. 1: A început derby-ul din Premier League!

Echipele de start:

Arsenal: Ramsdale – Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko – Odegaard, Jorginho, Xhaka – Saka, Ideho, Martinelli
Antrenor: Mikel Arteta

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Ake – Rodri, Bernardo, De Bruyne, Gundogan – Mahrez, Haaland, Grealish
Antrenor: Pep Guardiola

Reclamă

După un început extraordinar de campionat, elevii lui Mikel Arteta au slăbit ritmul, iar Manchester City s-a apropiat în clasament. Arsenal a fost învinsă de Everton, scor 0-1, și a reușit doar un egal cu Brentford, 1-1, în ultimele două etape din Premier League. De cealaltă parte, Manchester City a trecut peste eșecul cu Tottenham, scor 0-1 și s-a impus în ultima etapă clar împotriva lui Aston Villa, scor 3-1.

În cazul unei victorii în această seară, Arsenal ar face un pas important spre titlu. „Tunarii” nu au mai reușit să câștige Premier League din sezonul 2003/2004, atunci când Arsene Wenger conducea echipa de pe Emirates.

Gary Neville prevede un scenariu uluitor în Premier League: „Arsenal nu o să câştige campionatul!”

Gary Neville a făcut calculele şi prevede un scenariu uluitor în Premier League. Chiar dacă Arsenal s-a distanţat la opt puncte de urmăritoare, fostul internaţional englez nu are încredere în „tunarii” lui Mikel Arteta.

Arsenal aşteaptă de 19 ani un nou titlu în campionatul Angliei. Neville nu crede că 2023 va fi anul londonezilor. Se aşteaptă ca Manchester City să îşi apere şi de această dată trofeul.

Legenda lui Manchester United are aşteptări mari şi de la echipa lui de suflet. Are încredere că „diavolii” vor reuşi să o depăşească pe Arsenal. În acest moment, diferenţa este de 9 puncte.

„Arsenal nu o să câştige campionatul. Manchester City va fi campioană şi cred că Manchester United va termina pe locul secund. Ştiu că asta îi va înfuria pe fanii lui Arsenal!

Eu mi-aş dori mai degrabă să câştige Arsenal, decât Manchester City. Ar fi senzaţional pentru Premier League. City a defilat în ultimii cinci ani, excluzând trofeul câştigat de Liverpool. Dacă Arsenal ar câştiga, campionatul ar deveni grozav.

Mi-ar face plăcere ca Manchester United să devină campioană, dar nu cred că se va întâmpla în acest sezon”, a declarat Gary Neville, citat de dailymail.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și