Închide meniul

„Așa-l vede Postecoglou!” Fanii lui Tottenham s-au convins, după ce Radu Drăgușin a fost rezervă în prima etapă a sezonului

Viviana Moraru Publicat: 24 august 2024, 9:15

Reclamă
Așa-l vede Postecoglou!” Fanii lui Tottenham s-au convins, după ce Radu Drăgușin a fost rezervă în prima etapă a sezonului

Fanii lui Tottenham s-au convins, după ce Radu Drăgușin a fost rezervă în prima etapă a sezonului

Radu Drăgușin / Profimedia

Fanii lui Tottenham s-au convins de Radu Drăgușin, după ce românul a fost rezervă în duelul din prima etapă, cu Leicester. Suporterii îl vor în teren pe fundașul naționalei României, pentru confruntarea cu Everton, din runda a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham va primi vizita lui Everton astăzi, de la ora 17:00. Meciul va fi în format live score, pe AS.ro.

Fanii lui Tottenham s-au convins, după ce Radu Drăgușin a fost rezervă

Radu Drăgușin a privit de pe bancă duelul dintre Tottenham și Leicester, care s-a încheiat la egalitate. Cristian Romer și Micky Van de Ven au fost titularizați de Ange Postecoglou, în prima etapă a sezonului de Premier League.

Cei doi fundași centrali au rămas primele variante ale lui Ange Postecoglou și în acest sezon, după ce în stagiunea precedentă, tot aceștia au fost titulari obișnuiți.

După ce Ange Postecoglou l-a lăsat pe Radu Drăgușin tot meciul pe bancă, fanii lui Spurs l-au cerut pe român titular în duelul cu Everton. Totodată, unii menționează faptul că fundașul român ar putea rămâne în continuare rezervă la formația londoneză, deoarece Postecoglou l-ar putea privi doar ca pe o variantă de schimb a celor doi titulari obișnuiți.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, unii fani ai lui Spurs consideră că Ange Postecoglou ar putea să schimbe sistemul la Tottenham. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că echipa primește prea multe goluri și vor un sistem cu trei fundași centrali, Radu Drăgușin unul dintre ei.

Dacă nu va juca nici în acest meci, ar trebui să plece”, „Poate că Ange îl vede pe Drăgușin ca o acoperire pentru Van de Ven și Romero”.

„De ce jucăm în continuare cu aceeașo atru fundași, deși primim goluri foarte ușor? Nu are sens. Trei fundași și unul să fie Drăgușin”, au transmis fanii lui Tottenham, pe rețeaua X, cu o zi înaintea duelului cu Everton.

Reclamă

Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham

Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham. Adus în luna ianuarie de formaţia londoneză, fundaşul român nu a reuşit să se impună şi să devină titular la Spurs.

Jamie Carragher, fostul mare fundaş al celor de la Liverpool, este de părere că există o fricţiune între Radu Drăguşin şi Ange Postecoglou din cauza numărului scăzut de minute ale internaţionalului român, dar pune acest lucru pe seama tacticii abordate de antrenorul australian, la fel ca toate problemele din apărarea londonezilor:

Postecoglou spune mereu că are nevoie de un lot mai bun. Băiatul pe care l-au cumpărat în ianuarie (n.r. Radu Drăgușin) joacă foarte rar. Au fost acolo anumite fricțiuni pentru că nu a primit minutele pe care le voia. Nu e doar vorba despre lot, e și despre tactica lui Tottenham, cu fundașii laterali urcați la mijlocul terenului. Nu le cauzează și asta probleme?

Când mă gândesc la linia defensivă a lui Tottenham, nu o văd mai slabă decât oricare alta Premier League. E un fundaș stânga mai bun decât Udogie? Porro a fost extraordinar sezonul trecut.

Cei doi fundași centrali sunt la același nivel cu fundașii din Premier League, însă prestația echipei pe faza defensivă este foarte slabă. Când unul dintre ei lipsește, mai ales Van de Ven…. Van de Ven este unul dintre cei mai rapizi jucători din Premier League”, a declarat Jamie Carragher, potrivit HITC.com.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:58

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

19:55

LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30

19:46

Dennis Man, debut fabulos în Serie A! A marcat magnific cu Milan și a ajuns la două goluri în două meciuri!

19:33

LIVE SCOREParma – AC Milan 1-0. Dennis Man a dat lovitura încă din minutul 2! Românul face spectacol în Serie A

19:29

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Ce legătură are cu FCSB

19:18

Alexandru Cicâldău semnează cu Westerlo! Anunțul făcut în presa din Turcia: „Echipa e gata să plătească!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și