Închide meniul

Autocarul lui Manchester City a fost vandalizat de fanii lui Liverpool, după derby-ul de pe Anfield

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 18:50

Reclamă
Autocarul lui Manchester City a fost vandalizat de fanii lui Liverpool, după derby-ul de pe Anfield

Autocarul lui Manchester City a fost vandalizat după derby-ul cu Liverpool,

Autocarul lui Manchester City, în drum spre Anfield Road / Profimedia

Autocarul lui Manchester City a fost vandalizat la derby-ul cu Liverpool, pierdut cu 0-1 de echipa lui Pep Guardiola, în etapa a 11-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţia engleză a demarat cercetări pentru depistarea persoanelor care au atacat autocarul lui Manchester City după meciul cu Liverpool, câştigat de „cormorani” cu 1-0, în etapa trecută din Premier League.

Autocarul lui Manchester City a fost vandalizat la derby-ul cu Liverpool

Oficialii lui City au reclamat că mai multe obiecte aruncate de persoane neidentificate momentan au lovit şi au spart parbrizul autocarului.

Poliţia a făcut un apel la toţi cei prezenţi în jurul stadionului la plecarea autocarului lui City şi care au filmat incidentul să predea înregistrările oamenilor legii.

Şi în tribune au existat tensiuni, mai mulţi suporteri ai lui Liverpool aruncând monede spre antrenorul Pep Guardiola.

Reclamă
Reclamă 4

În schimb, fanii lui City au ironizat, prin anumite cântece, tragedia de pe Hillsborough, când 97 de oameni şi-au pierdut viaţa

Pep Guardiola i-a acuzat pe fanii lui Liverpool că au aruncat cu monede în el

Guardiola a fost surprins, în timpul meciului, gesticulând spre fani. Imaginile au fost surprinzătoare şi au devenit virale.

Fanii au încercat (n.r. să îl lovească cu monede), dar nu s-au atins de mine. Poate data viitoare se vor descurca mai bine„, a declarat Pep Guardiola după meci, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Suporterii „cormoranilor”, care au aruncat cu obiecte spre antrenorul lui City riscă să nu mai poată intra pe Anfield. Şi Jurgen Klopp a avut o reacţie la acuzaţiile lansate de managerul rivalei Manchester City.

Oh, este oribil! Îmi pare rău şi îmi cer scuze pentru asta. Habar n-aveam că s-a întâmplat un astfel de incident. Nu ar trebui să se întâmple niciodată aşa ceva, niciodată!„, a declarat Klopp după Liverpool – Manchester City 1-0.

Pep Guardiola a „mitraliat” arbitrajul după Liverpool – Manchester City 1-0

Managerul „cetățenilor” a fost extrem de nemulțumit de faptul că golul marcat de Foden, în repriza a doua, a fost anulat de centralul Anthony Taylor, după intervenția VAR.

„(N.r. – Despre golul anulat al lui Foden) Arbitrul a lăsat jocul să continue, am jucat, am jucat. Au mai fost o mie de faulturi ca acela (n.r. – comis de Haaland asupra lui Fabinho), dar acesta a fost fluierat pentru că a fost comis de noi. Au anulat golul pentru că a fost înscris de noi, altfel nu l-ar fi anulat. Am pierdut pentru că am făcut o greșeală, iar aici este Anfield. Spectatorii au încercat (n.r. – să mă lovească cu monede și obiecte), dar nu m-au nimerit. Poate data viitoare vor avea mai mult noroc.

Am făcut tot ce trebuia, am reușit un joc foarte bun și ne-am creat ocazii. Am jucat bine în cea mai mare parte, dar am comis o eroare. Cei de la Liverpool au fost foarte eficienți și au jucat foarte bine. A fost un meci strâns și se putea întâmpla orice. Nu am urmărit mișcarea lui Salah (n.r. – la golul lui Liverpool).

Am fost curajoși, am jucat cum trebuia și nu am ce să le reproșez jucătorilor. Nu am niciun regret pentru jocul nostru. În general, linia de 3 din apărare a fost extraordinară”, a spus Pep Guardiola, citat de BBC Sport.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și