Închide meniul

Bayern Munchen, uimită de decizia „inexplicabilă” a lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2024, 11:18

Bayern Munchen, uimită de decizia „inexplicabilă a lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham

Bayern Munchen, uimită de decizia "inexplicabilă" a lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Bayern Munchen a fost uimită de decizia lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham. Cel puţin aşa susţin italienii de la Sky. Bavarezii au fost total surprinşi de refuzul fundaşului de 21 de ani, care a preferat să menţină înţelegerea verbală pe care o avea cu Spurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a fost foarte aproape să-l deturneze pe Drăguşin din drumul spre Londra. A venit cu o ofertă de 30 de milioane de euro pe care Genoa a acceptat-o. Totuşi, Spurs a avut câştig de cauză şi Drăguşin va deveni al patrulea român din istoria clubului, după Ilie Dumitrescu, Gică Popescu şi Vlad Chiricheş.

Bayern Munchen, uimită de decizia lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham

„Bayern Munchen a fost uimită după ce fundaşul lui Genoa, Radu Drăguşin, a luat decizia inexplicabilă de a semna cu Tottenham, chiar dacă putea ajunge la Bayern”, au scris cei de la Sky.

Upamecano, De Ligt și Kim Min-jae sunt fundaşii de bază ai lui Tuchel la Bayern, dar antrenorul a mai cerut un stopper. După refuzul lui Drăguşin, Eric Dier și Nordi Mukiele sunt următorele piste pentru campioana din Bundesliga.

Reclamă

Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român din istorie

Radu Drăgușin devine cel mai scump jucător român din istorie după transferul la Tottenham. Fundașul în vârstă de 21 de ani urcă direct pe primul loc în TOP 10.

Suma va fi cu mult mai mare decât cea încasată de Parma pe Adi Mutu. Noul transfer pe axa Serie A – Premier League este unul de senzație. Radu Drăgușin o costă pe Tottenham nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

Top 10 transferuri ale jucătorilor români:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și