Închide meniul

Bernardo Silva şi-a prelungit contractul cu Manchester City! Portughezul va juca pe Etihad până în 2026

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 22:19

Reclamă
Bernardo Silva şi-a prelungit contractul cu Manchester City! Portughezul va juca pe Etihad până în 2026

Bernardo Silva şi-a prelungit contractul cu Manchester City

Bernardo Silva, după ce şi-a prelungit contractul cu Manchester City / Twitter Manchester City

Bernardo Silva şi-a prelungit contractul cu Manchester City! Mijlocaşul portughez, unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Pep Guardiola, va rămâne la campioana Europei până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cursul zilei de miercuri, „cetăţenii” au anunţat că Bernardo Silva a semnat un nou contract cu echipa la care joacă încă din 2017.

Bernardo Silva şi-a prelungit contractul cu Manchester City! Portughezul va juca pe Etihad până în 2026

Bernardo Silva rămâne la Manchester City! Mijlocaşul portughez a semnat prelungirea contractului cu „cetăţenii”, valabil până în 2026. Contractul anterior dintre Silva şi City era valabil până în 2025.

În vârstă de 29 de ani, Bernardo Silva este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei lui Pep Guardiola. Portughezul a contribuit din plin la succesul din ultimii ani ai formaţiei de pe Etihad şi a cucerit alături de „cetăţeni” cinci titluri în Premier League, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii Angliei, două Supercupe ale Angliei şi Liga Campionilor.

În cele 308 meciuri disputate de în tricoul lui Manchester City, portughezul a marcat 55 de goluri. Printre cele mai importante meciuri din cariera lui Bernardo Silva se numără partida tur din semifinalele Champions League cu Real Madrid, atunci când City s-a impus cu 4-0, iar Silva a fost autorul unei duble.

Reclamă

„Am avut şase ani incredibili la Manchester City şi sunt încântat să prelungesc timpul petrecut aici. Câştigarea triple sezonul trecut a fost specială şi e grozav să faci parte dintr-o echipă cu atâta foame de performanţă şi pasiune.

Succesul te face să vrei mai mult, iar acest club îmi oferă oportunitatea de a câştiga în continuare. Iubesc antrenorul, iubesc coechipierii şi iubesc fanii. Sper că vom putea împărtăşi în continuare amintiri grozave în anii următori”, a declarat Bernardo Silva, potrivit mancity.com.

Pep Guardiola s-a operat! Cât va lipsi spaniolul de pe banca lui Manchester City şi cine va pregăti echipa

Pep Guardiola s-a operat! Clubul Manchester City a anunţat, marţi, că tehnicianul Pep Guardiola a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de o problemă la spate, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

“Pep Guardiola a fost supus astăzi (n.r. marţi) unei operaţii de rutină pentru o problemă la spate. Toată lumea de la Manchester City îi urează lui Pep o recuperare rapidă şi aşteaptă cu nerăbdare să-l revadă în curând la Manchester”, a precizat gruparea engleză.

Astfel, campioana Europei nu îl va avea pe banca tehnică pe spaniol în deplasarea cu nou-promovata Sheffield United şi la meciul de pe teren propriu cu Fulham. Primul meci după pauza internaţională va avea loc pe 16 septembrie, atunci când Manchester City va juca pe London Stadium, împotriva celor de la West Ham United.

Manchester City a început foarte bine noul sezon. „Cetăţenii” au câştigat primele două partide din Premier League, cu Burnley (3-0) şi Newcastle (1-0) şi au obţinut şi Supercupa Europei, după ce au învins Sevilla la loviturile de departajare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și