Închide meniul

Pep Guardiola s-a operat! Cât va lipsi spaniolul de pe banca lui Manchester City şi cine va pregăti echipa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 august 2023, 17:47

Pep Guardiola s-a operat! Cât va lipsi spaniolul de pe banca lui Manchester City şi cine va pregăti echipa

Pep Guardiola şi-a dezvăluit marele vis

Pep Guardiola, după Supercupa Europei dintre Manchester City şi Sevilla / Profimedia

Pep Guardiola s-a operat! Clubul Manchester City a anunţat, marţi, că tehnicianul Pep Guardiola a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de o problemă la spate, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Pep Guardiola a fost supus astăzi unei operaţii de rutină pentru o problemă la spate. Toată lumea de la Manchester City îi urează lui Pep o recuperare rapidă şi aşteaptă cu nerăbdare să-l revadă în curând la Manchester”, a precizat gruparea engleză.

Pep Guardiola s-a operat! Cât va lipsi spaniolul de pe banca lui Manchester City şi cine va pregăti echipa

Clubul a explicat că tehnicianul suferea de o perioadă de dureri puternice de spate şi că operaţia a avut loc la Barcelona. “Operaţia a fost un succes, iar Pep se va recupera la Barcelona”.

În absenţa lui Guardiola, antrenorul secund Juanma Lillo va prelua pregătirea primei echipe şi conducerea tehnică la meciuri.

Tehnicianul ar urma să îşi reia activitatea după următoarea pauză internaţională.

Reclamă

Astfel, campioana Europei nu îl va avea pe banca tehnică pe spaniol în deplasarea cu nou-promovata Sheffield United şi la meciul de pe teren propriu cu Fulham. Primul meci după pauza internaţională va avea loc pe 16 septembrie, atunci când Manchester City va juca pe London Stadium, împotriva celor de la West Ham United.

Manchester City a început foarte bine noul sezon. „Cetăţenii” au câştigat primele două partide din Premier League, cu Burnley (3-0) şi Newcastle (1-0) şi au obţinut şi Supercupa Europei, după ce au învins Sevilla la loviturile de departajare.

Pep Guardiola a răbufnit, după ce Chelsea a cheltuit peste un miliard de euro pe transferuri

Pep Guardiola a avut o reacție categorică și a declarat că ar fi fost „ucis” dacă și el ar fi cheltuit sume colosale pe transferuri, în această perioadă de mercato. Managerul catalan a dezvăluit că i-a dorit pe Etihad pe Harry Maguire, Marc Cucurella și pe Alexis Sanchez, însă nu a vrut să plătească sume exorbitante pentru semnăturile lor.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu aș putea sta aici dacă am cheltui ceea ce a cheltuit Chelsea în ultimele două ferestre de transfer, m-ați ucide. Mă veți ucide, asta e sigur. Am fi sub control așa cum nu v-ați putea imagina. Trebuie să vedem ce se întâmplă în piață și dacă putem face asta și să plătim ceea ce credem că este corect.

L-am vrut pe (Harry) Maguire și nu l-am cumpărat pentru că nu am vrut să plătim, l-am vrut pe (Marc) Cucurella și nu am plătit, l-am vrut pe Alexis Sanchez și nu am plătit. Până la urmă vom plăti ce este corect să facem asta. Altfel avem academia. Nu vom fi disperați doar să luăm un alt jucător. Nu critic nicio secundă pe Chelsea. Spun că dacă o facem, suntem morți, peste tot în lume. Mintea oamenilor trebuie să se schimbe – toată lumea cheltuiește, nu doar City

Ei pot face ce vor (n.r. cei de la Chelsea). Vor să facă cel mai bun fotbal posibil pentru fani, vor să câștige titlurile și cu fiecare sezon să devină din ce în ce mai buni. Toată lumea câștigă. E atât de amuzant. Mi-ar plăcea să fie mai scurtă, mi-ar plăcea să se termine fereastra de transferuri înainte de sezon, dar asta este”, a declarat Pep Guardiola, la conferința de presă, citat de goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și