Închide meniul

Brighton a refuzat o ofertă de 90 de milioane de euro pentru un jucător, după transferul lui Adrian Mazilu

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 18:24

Reclamă
Brighton a refuzat o ofertă de 90 de milioane de euro pentru un jucător, după transferul lui Adrian Mazilu

Brighton a refuzat o ofertă de 90 de milioane de euro pentru un jucător, după transferul lui Adrian Mazilu

Jucătorii lui Brighton, după un gol, în meciul cu Arsenal / Profimediaimages

Brighton a refuzat o ofertă de 90 de milioane de euro pentru un jucător, după transferul lui Adrian Mazilu. Oficialii echipei din Premier League nu au fost mulțumiți de suma oferită de cei de la Chelsea pentru unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această campanie de transferuri Brighton l-a achiziționat pe Adrian Mazilu, de la Farul Constanța. Englezii i-au plătit lui Gică Hagi suma de 3 milioane de euro, pentru serviciile fotbalistului. De asemenea, jucătorul va rămâne în lotul „marinarilor” până în ianuarie 2024.

Brighton a refuzat o ofertă de 90 de milioane de euro pentru un jucător, după transferul lui Adrian Mazilu. Englezii au refuzat oferta pentru Moises Caicedo

Echipa londoneză Chelsea a făcut o ofertă pentru Moises Caicedo, legitimat în prezent la Brighton, care a fost refuzată de oficialii „pescărușilor”. Potrivit informațiilor oferite de dailymail.co.uk, noua echipă a lui Adrian Mazilu nu dorește să renunțe la jucător pentru orice sumă. Oferta refuzată de către aceștia a fost în valoare de 90 de milioane de euro, o sumă colosală pentru multe cluburi din fotbalul mondial.

Conform sursei menționate anterior, oficialii lui Brighton speră să obțină o sumă apropiată de 120 de milioane de euro pentru jucătorul columbian. În momentul de față, Caicedo s-a înțeles cu oficialii lui Chelsea în privința contractului, dar clubul din sudul Angliei trebuie să fie de acord cu suma pe care „aristocrații” o vor oferi pentru serviciile acestuia.

Moises Caicedo este cotat, în momentul de față, la 75 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Fotbalistul ecuadorian este un mijlocaș defenisv de 21 de ani care a atras atenția mai multor formații datorită evoluțiilor sale excelente.

Reclamă

A ajuns în Premier League în anul 2021, atunci când „pescărușii” l-au transferat de la Independiente, din țara sa natală, pentru suma de 5 milioane de euro. Pentru fotbalist a urmat apoi un împrumut în Belgia, la Beerschot.

De la întoarcerea în lotul englezilor, Caicedo a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Pentru Brighton, Caicedo a jucat 53 de partide și a reușit să marcheze 2 goluri. De asemenea, a oferit și 3 pase decisive.

Adrian Mazilu, oficial la Brighton

Adrian Mazilu este oficial transferat de Brighton, după cum se menţionează în ultimul anunţ făcut de Farul. „Marinarii” au făcut un anunţ de ultim moment, confirmând faptul că s-a ajuns la o înţelegere cu oficialii de Brighton, în privinţa transferului tânărului jucător, din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Farul Constanța și Brighton & Hove Albion au ajuns la un acord privind transferul internaționalului de tineret Adrian Mazilu la formația din Premier League. Acesta va rămâne însă la Farul până în luna decembrie!

Prin locul 6 ocupat în clasament în ultimul sezon din Premier League, Brighton reprezintă cel mai important club la care este transferat un fotbalist român în ultimii ani !

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanța în sezonul trecut și în cele 21 de partide disputate în campionat și Cupa Româniri a marcat 7 goluri și a oferit 1 pasă decisivă”, se arată în anunţul postat pe site-ul oficial al celor de la Farul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și