Închide meniul

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu! Anunţul făcut de directorul clubului

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 8:15

Reclamă
Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu! Anunţul făcut de directorul clubului

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia / Profimedia

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului britanic, unde se menţionează faptul că tânărul mijlocaş de 17 ani se va alătura formaţiei din Premier League din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va încasa suma de trei milioane de euro în schimbul lui Adrian Mazilu, după cum a anunţat Fabrizio Romano, zilele trecute.

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu

Directorul tehnic de la Brighton a oferit câteva declaraţii despre transerul lui Adrian Mazilu. David Weir susţine că mijlocaşul lui Gică Hagi este urmărit atent de ceva timp, urmând să vină la echipa engleză din iarnă.

De asemenea, oficialul englezilor a dezvăluit că Mazilu ar putea ajunge la prima echipă a celor de la Brighton, în funcţie de evoluţiile pe care le va avea până se va deschide fereastra de transferuri din iarnă.

„Adrian este un jucător pe care l-am urmărit de ceva timp, și de-abia așteptăm să ni se alăture anul viitor. Am ajuns la un acord cu Farul Constanța și îi vom urmări progresul făcut până în ianuarie, iar apoi vom decide pașii următori pentru el”, a declarat directorul tehnic de la Brighton, David Weir, pentru site-ul oficial al clubului englez.

Reclamă

Transferul lui Mazilu la Brighton a fost anunţat încă de joi de către Fabrizio Romano. Jurnalistul italian a postat o fotografie care îl înfăţişează pe puştiul de 17 ani cu tricoul englezilor, alături de Gică Hagi, oferind totodată, mai multe detalii despre mutarea acestuia.

„Talentatul român Adrian Mazilu a semnat cu Brighton, afacerea este încheiată. Se va alătura echipei în ianuarie 2024 – suma de transfer este de 3 milioane de euro. Aici este alături de agentul Fulco van Kooperen, agentul care a fost implicat în negocierile dintre cluburi, împreună cu legenda Hagi şi Sam Jewell de la Brighton”, a anunţat Fabrizio Romano pe Twitter.

Mihai Stoica, impresionat de transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, din această perioadă de mercato. Managerul general de la FCSB susţine că puştiul de 17 ani a avut o prestaţie solidă şi în duelul dintre Farul şi Sheriff, din primul tur preliminar din Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a comentat transferul lui Adrian Mazilu în Premier League şi a ajuns la concluzia că mijlocaşul are calităţi fizice remarcabile, în ciuda faptului că nu are nici 18 ani.

„Brighton a văzut un jucător care, la nici 18 ani și la primul meci în cupele europene, nu a arătat rău deloc. E un jucător care are tupeu mare. Nu l-am văzut la niciun meci să aibă trac. El are o calitate fantastică. Tot ce face, face într-o foarte mare viteză.

Când faci totul în viteză, coordonarea îți vine și cu experiența. El are viteză excepțională”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și