Închide meniul
VIDEO

Brighton – Manchester United 4-0. „Diavolii”, în depresie! Recordurile dezastruoase bifate de Cristiano Ronaldo&Co

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 mai 2022, 21:22 / Actualizat: 8 mai 2022, 8:39

Brighton – Manchester United 4-0. „Diavolii, în depresie! Recordurile dezastruoase bifate de Cristiano Ronaldo&Co

Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a. Mesajul viral postat pe reţelele sociale

Cristiano Ronaldo, reacţie emoţionantă / Profimedia

Brighton – Manchester United 4-0. „Diavolii” au fost făcuți K.O! Cristiano Ronaldo&Co au luat 4 goluri în 60 de minute, într-un meci de coșmar din etapa a 36-a din Premier League. „Diavolii” riscă să piardă și locurile de Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a pierdut fără drept de apel duelul cu Brighton și pare că prăpastia în care cade trupa de pe Old Trafford nu se mai sfârșește. „Diavolii” au fost loviți de 4 ori în meciul de pe Amex Stadium, după mai multe nesiguranțe în faza defensivă.

Brighton – Manchester United 4-0. Recordurile dezastruoase bifate de Cristiano Ronaldo&Co

Moises Caicedo a dat tonul recitalului de goluri în minutul 15. După pauză, Brighton s-a dezlănțuit și a mai marcat de trei ori, într-un interval de numai 11 minute. Marc Cucurella, Pascal Gross și Leandro Trossard au marcat în minutele 49, 57 și 60, completând o seară de coșmar pentru United.

În urma jocului extrem de slab din meciul cu Brighton, Manchester United a bifat o bornă dezastruoasă. Formația de pe Old Trafford a ajuns la 12 meciuri în care încasează cel puțin 4 goluri, după despărțirea de Sir Alex Ferguson. Același număr a fost înregistrat și în cele 810 de partide sub comanda legendarului manager scoțian.

De asemenea, Manchester United va bifa cel mai slab sezon din istoria clubului, din punct de vedere al punctelor obținute. „Diavolii” au acumulat 58 de puncte, cu un singur meci rămas din actuala stagiune. Cel mai slab sezon data din 2013/2014, când United adunase 64 de puncte.

Reclamă

O altă bornă neagră pentru United este reprezentată de numărul de goluri primite. Trupa de pe Old Trafford a încasat 56 în acest sezon din Premier League, mai multe decât în oricare alt sezon din istorie.

Victoria uluitoare împotriva lui Manchester United reprezintă cel mai categoric succes obținut de Brighton în prima ligă din Anglia, din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

United a ratat deja calificarea în UEFA Champions League, iar cum are emoții și în privința locurilor de Europa League. „Diavolii” au un avans de 6 puncte față de West Ham, care are două meciuri în minus.

În timpul meciului cu Brighton, Cristiano Ronaldo a oferit un zâmbet amar, în timp ce privea resemnat.

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba

Daily Mail anunță că Manchester City a intrat în cursa pentru semnătura lui Pogba. Cum în câteva săptămâni francezul va rămâne fără angajament, campionul mondial din 2018 poate ajunge gratis la echipa lui Pep Guardiola.

Pogba câștigă aproape 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United, dar City are toate resursele să-i ofere un salariu mai mare. De semnătura lui Paul Pogba s-au mai interesat si PSG și Juventus.

105 milioane de euro a plătit Manchester United ca să-l aducă pe Paul Pogba de la Juventus, în 2016. De atunci, fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. „Diavolii” n-au mai cucerit vreun trofeu de cinci ani.

În 2012, Manchester United îl lăsa pe Paul Pogba să plece gratis, la Juventus.

Ultimul star care s-a transferat de la Manchester United la Manchester City a fost Carlos Tevez, în 2009, pentru 29 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și