Închide meniul

Bruno Fernandes, prima reacție după apariția clipului viral în care l-a lăsat cu gura căscată pe Cristiano Ronaldo, în vestiarul Portugaliei

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 8:43

Reclamă
Bruno Fernandes, prima reacție după apariția clipului viral în care l-a lăsat cu gura căscată pe Cristiano Ronaldo, în vestiarul Portugaliei

Bruno Fernandes, prima reacție după apariția clipului viral în care l-a lăsat cu gura căscată pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Bruno Fernandes a avut prima reacție după apariția clipului devenit viral, în care Cristiano Ronaldo pare lăsat cu gura căscată de un salut mai rece al colegului său de la Manchester United. Asta după interviul incendiar dat de CR7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Joao Mario a explicat ce s-a întâmplat de fapt între cei doi, în vestiarul Portugaliei, Bruno a postat pe Instagram ”Joao Mario, ai stricat titlurile ziarelor”, cu o captură cu Mario, în timpul interviului în care vorbea de clipul menționat mai sus.

Bruno Fernandes, prima reacție după apariția clipului viral

Inițial, presa din Anglia a catalogat ca ”cel mai rece salut” momentul întâlnirii dintre Ronaldo și Fernandes. Joao Mario a explicat că totul a fost o glumă.

„Mă aflam în vestiar în acel moment, am văzut imaginile şi este amuzant pentru că se poate interpreta, dar a fost doar o glumă între cei doi. Asta pentru că Bruno a fost printre ultimii ajunşi şi Cristiano l-a întrebat dacă a venit cu vaporul.

Reclamă

Cred că imaginile pot fi interpretate, dar a fost o simplă glumă între ei. Cred că au o relaţie foarte bună pentru că joacă împreună. I-am văzut toată ziua de ieri. Nu există nicio problemă între ei”, a spus Joao Mario, citat de record.pt.

Cum a reacţionat Bruno Fernandes când l-a văzut pe Cristiano Ronaldo

Ronaldo se afla deja în vestiarul lusitanilor când Bruno şi-a făcut apariţia. Cei doi s-au salutat, dar salutul a părut unul rece, chiar şi Cristiano părând mirat de reacţia colegului său.

Reclamă 4 / 0/3

„Ronaldo l-a aşteptat pe Bruno cu mâna întinsă. A rămas cu gura căscată când a văzut ce salut rece a primit din partea colegului său, care a vorbit foarte puţin cu starul de 37 de ani”, au notat cei de la Express.

Gestul lui Bruno vine după interviul în care Cristiano Ronaldo a făcut praf clubul Manchester United şi pe managerul Erik ten Hag. Olandezul a şi trecut la fapte. S-a văzut deja cu oficialii de pe Old Trafford, cărora le-ar fi cerut despărţirea de Ronaldo.

Mai mult, o parte dintre colegii săi de la Manchester United nu-l mai susţin pe Cristiano, după vorbele spuse în interviul oferit lui Piers Morgan. Asta după ce a avut mai multe contre cu antrenorul olandez şi a făcut tot posibilul să-i submineze autoritatea acestuia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și